Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

Kreme za sunčanje zimi zaboravimo, a itekako ih možemo iskoristiti - za čišćenje!

TikTok
07.12.2021.
u 07:00

Kod dvije stvari provjereno pomaže!

Čim se ljeto završi, kreme za sunčanje spremimo negdje na dno ormarića i ne vadimo ih sve dok ponovno ne zatopli. Da, zimi ih ne možemo iskoristiti za kožu i sunčanje, ali itekako ih možemo potrošiti na druge stvari - recimo čišćenje!

Ako želite skinuti deklaraciju ili naljepnicu s barkodom s nekog proizvoda, a da izbjegnete ostatke lijepila, poslužite se kremom sa zaštitnim faktorom. Namažite malu količinu na naljepnicu i lagano je skidajte. Predmet će ostati čist i neće se ništa lijepiti na taj dio.

Drugi način na koji možete koristiti kremu je za uklanjanje markera s raznih površina. Jedna mama pokazala je da je tako uklonila ostatke markera kojim je dijete pošaralo vlastiti krevetić.

"Znala sam ponekad uklanjati marker i s ruku uz pomoć kreme za sunčanje, zaista djeluje", napisala je jedna korisnica u komentare, a drugi su se zahvalili za trikove, prenosi The Sun.

@lifehacksa Learn more life hacks #foryou #fyp #tips #lifetips #lifehacks ♬ original sound - life hacks.tik

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`

1/5

Komentara 1

BO
bolnaistina
08:45 07.12.2021.

Markeri se skidaju običnim alkoholom, a naljepnice i jestivim uljem, namažeš naljepnicu i ostaviš, i kroz par sati skineš naljepnicu i obrišeš ostatak ljepila papirom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije