Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kraj ere pretilosti! 14 kg u 1 mjesec bez gladovanja, vježbanja i jo-jo efekta

mršavljenje
Foto: Promo
1/2
17.03.2023.
u 08:54

Hrvat je razvio tretman za intenzivno mršavljenje.

Nutricionisti se plaše za svoje poslove. Hoće li ih nova metoda mršavljenja ostaviti bez posla? Istaknuti stručnjaci za prehranu nemaju sumnje da hoće. Uz prirodnu formulu za mršavljenje hrvatskog profesora, nastupio je i preokret u borbi protiv pretilosti.

Već više od 14 tisuća korisnika tretmana u 28 dana riješilo u prosjeku 14 kg - bez napora, sigurno i bez jo-jo efekta. Kao rezultat, smanjili su rizik od moždanog udara i infarkta za 185%, 15-struko smanjili razinu lošeg kolesterola i zaštitili se od ateroskleroze. Povratili su atraktivnu figuru, samopouzdanje i sjajnu formu.

Foto: Promo

Dijeta za mršavljenje predstavlja mučenje i bacanje novca!” Odakle takav stav?

Ove riječi potvrđuje već više od 14 tisuća zadovoljnih korisnika prirodne, formule za mršavljenje koji su već prošli kroz tretman i uživaju u vitkoj figuri. Zato smo odlučili razmotriti do sada poznate dijete za mršavljenje. A točnije - provjeriti zašto ne donose željene rezultate. Evo zaključaka:

  • Većina dijeta je stvorena od strane amatera

  • Dijeta oslabljuje organizam i imunitet

  • Dijetetski proizvodi su štetni za zdravlje

  • Dijeta predstavlja stalno gladovanje, odricanja i grižnje savjesti

  • Dijeta oduzima mnogo novca

  • Nakon dijete dolazi do jo-jo efekta

Upravo zato formula za mršavljenje prof. Markovića predstavlja pravi preokret u borbi za vitku figuru

Prirodna formula za mršavljenje prof. Markovića djeluje potpuno drugačije od svih dijeta za koje znate. Ne treba se ničega odricati, paziti što se i kada jede niti patiti zbog naporne gladi. Sagorijevanje masti se odvija automatski. Kako jedan od ispitanika opisuje: „Mršavite dok ležite ispred televizora!” Osim toga, tretman obnavlja metabolizam i trajno blokira yo-yo efekt. I to sve dnevno manje košta od konzerve Coca Cole!

Dokumentirani učinci tretmana govore sami za sebe:

1. tjedan - otklanjanje naslaga iz crijeva, čišćenje od toksina, kraj prekomjernog apetita, oko 5 kg manje

2. tjedan - redukcija osjećaja gladi, poboljšanje metabolizma, ubrzanje sagorijevanja kalorija, sljedećih 4 kg manje

3. tjedan - automatsko sagorijevanje masnog tkiva, sniženje kolesterola i šećera, sljedeća 3 kg manje

4. tjedan - 3 puta više energije, regulacija metabolizma i blokiranje yo-yo efekta, oko 2 kg manje (skupa 14 kg u mjesec dana)

Gospođa Ivona Petrović (47 godina) iz Dubrovnika jedna je od prvih osoba u Hrvatskoj koje su prošle kroz metamorfozu uz formulu za mršavljenje prof. Markovića:

Foto: Promo

„Još do nedavno sam se stidjela svojih masnih valova i skrivala ih ispod široke odjeće. Mnogo puta sam pokušavala smršavjeti bez uspjeha. Otišla sam čak i kod nutricionista. Za posjet sam dala veliki dio svoje plaće, ali ništa mi nije pomogao. Kajala sam se za svaki komad kolača, svaku čašu vina. Vježbanje? Kako bih poslije napornog dana na poslu još i vježbala u teretani? Tko će paziti na kuću, djecu, psa? Na vrijeme sam čula za ovaj tretman. Sada znam da bih napravila pogrešku života da ga nisam iskoristila.  Bila sam debela kao prasica, a dovoljno je bilo 4 tjedna i vitkija sam od svoje nećakinje. Nisam prstom mrdnula, samo sam pila kapsule svaki dan u isto vrijeme. Od broja 44 došla sam do 38, povratila samopouzdanje i osjećam se odlično, kao nikada prije. Kolegice s posla su ljubomorne na moju lijepu figuru. Preporučujem!”

Kliknite ovdje kako biste dobili tretman sa subvencijom i smršavili 14 kg u mjesec dana >>

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije