Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva promjena

Kosu nije prala šamponom više od godinu dana, evo što se dogodilo!

Kayleigh Thomas
Foto: Instagram/Kayleigh Thomas
1/5
06.11.2016.
u 14:00

Prije je koristila skupe šampone i kosu prala svakih tri dana. Unatoč potrošenom vremenu i novcu, njezina kosa i dalje je bila masna pa se okrenula alternativi

Kayleigh Thomas prije više od godinu dana prestala je prati kosu šamponom. – Koristila sam skupe šampone za kosu, prala je svakih tri dana,  a, iako sam potrošila puno novca i vremena kosa bi mi uvijek bila masna. Onda bih koristila šampon za suho pranje, a na kraju sam kosu većinom vezala u rep jer se nisam htjela time zamarati.

Nakon što sam saznala da u šamponu postoje sulfati shvatila sam da trebam promjenu – ispričala je Kayleigh za Marie Clarie. Probala je organske šampone, ali nisu pomogli. Naišla je na članaka blogerice koja dvije godine nije prala kosu šamponom, a kosa joj je izgledala izvrsno.

 

– Istražila sam sve opcije i počela. Iako će vam kosa na početku izgledala jako prljavo ili masno, ona zapravo prolazi kroz period prilagodbe. Glinom sam iščeščljavala prljavštinu iz kose – ispričala je. Odlučila je koristiti prah mješavine trava, a najvažnije joj je da sredstvo za čišćenje u sebi ne sadrži kemikalije. 

Otkako kosu ne pere šamponom, kosa izgleda bujniije, brže raste, a dobila je na volumenu i debljini. Jedini dan kad je odlučila koristiti stare proizvode bio je za njezino vjenčanje. – Mislim da mi je dozvoljen barem jedan cheat day – zaključuje Kayleigh. 

 

Haaaave you seen my post about my favourite natural & organic lipsticks? 💄💋 Link still in bio 💚🍀

Fotografiju objavljuje Kayleigh Thomas (Conway) (@kayleighconners)

 

 

 

Shampoo free for 14 months now with natural makeup from @livingnaturenz @inikacosmetics and @lilylolouk on mah face 💚🌿

Fotografiju objavljuje Kayleigh Thomas (Conway) (@kayleighconners)

 

>> Peglu za kosu koristite za ravnanje? Pogrešno! Evo koja joj je zapravo namjena

Ključne riječi

Komentara 7

NE
Nemanadimak
16:15 06.11.2016.

Kosa joj je postala toliko prljava da je vec postala cista :)

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:18 06.11.2016.

Dogodilo se ovo

DU
Deleted user
22:33 06.11.2016.

Hajde da ne izmisljam puno. Nasi stari su za pranje kose koristili cedj. To je opran ostatak od pepela drveta. Da ne lupam puno, verovatno je i ne znajuci, narod pogodio Ph vrednost posle stotina godina istrazivanja. Isto vazi za kombinaciju maslinovog ulja i soka od narandze za kozu. Nego, gde da se prijavim za konsultantske usluge?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije