Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno je

Korisnica TikToka pokazala super metodu za vezanje tenisica u samo tri sekunde

TikTok
06.06.2020.
u 07:00

Korisnica TikToka otkrila je kako zavezati tenisice na brz i jednostavan način.

Hannah Warling, korisnica TikToka oduševila je svoje pratitelje genijalnim trikom s kojim ćete zavezati tenisice u samo tri sekunde. Njezin video je, kako prenosi The Sun, pogledan više od 31 000 puta. 

"Kako zavezati tenisice u tri sekunde", naslov je njezinog videa u kojem prvo pokaže klasičan način vezanja, a onda svoj.

Prvo je napravila prvi čvor od obje vezice, a zatim je od svake napravila kao mali polukrug koji drži s dva prsta. Od jednog napravi još jedan manji, a zatim kroz njega provuče drugu vezicu. Zvuči komplicirano u napisanom obliku, pa je najbolje da pogledate njezin video:

@hannahwarling

SAVE THIS so you can practice!! It gets easier! 🦋 ##lifehack ##shoehack ##stylehack ##diyhacks ##outfithacks ##clothinghacks ##lifetips

♬ Boys Aint Sht by SAYGRACE Becky G Remix - goalsounds

Predlaže da neko vrijeme vježbate ovu metodu kako biste ju usavršili.

Ključne riječi

Komentara 1

BI
billynik
09:13 06.06.2020.

Otkrili ste toplu vodu, genijalan članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije