Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne može pronaći ljubav

Kažu joj da liči na Kylie Jenner: 'Stiže mi 500 ponuda dnevno za spoj!'

Instagram/@juju.brazil
05.06.2023.
u 13:30

Otkrila je da potencijalni ljubavni interesi obično pretpostavljaju da je promiskuitetna

Júlia Medeiros vjeruje da je njezin zanosan izgled sprječava u pronalasku prave ljubavi i kaže da njezini udvarači smatraju da toliko sliči Kylie Jenner da je to 'zastrašujuće'. Júlia  tvrdi da joj se na aplikaciji za upoznavanje i spojeve javi i do 500 muškaraca dnevno, ali ima problema kada je u pitanju pronalaženje romantičnih veza u stvarnom životu, piše Mirror.

Otkrila je da potencijalni ljubavni interesi obično pretpostavljaju da je promiskuitetna, međutim, ona inzistira na tome da je iznimno odana kada su u pitanju veze. Nesretna u ljubavi, Júlia također smatra da bi njezina sličnost s reality zvijezdom Kylie Jenner također mogla naškoditi njezinim šansama da pronađe partnera, jer su muškarci jednostavno previše zastrašeni da bi joj prišli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia (@juju.brazil)

Júlia, koja živi u Miamiju, rekla je: "Izgledam kao Kylie Jenner, a to zastrašuje ljude i otežava mi ljubavni život. Muškarci se boje prići i razgovarati sa mnom. Primijetila sam da u klubovima muškarci prilaze ženama koje su manje atraktivne od mene. Mogu se družiti s grupom ružnih djevojaka, pa čak i ako sam najljepša, one ružne će dobiti muškarce, ali muškarci neće čak ni razgovarati sa mnom. Mislim da se muškarci boje odbijanja, misle da ću ih osramotiti. U klubu me muškarci često gledaju, ali ne poduzimaju ništa dalje. Kad su u mojoj blizini postaju jako nervozni."

Influencerica, koja se može pohvaliti s više od 100.000 pratitelja na Instagramu, nedavno je čak zatražila pomoć svojih kućnih ljubimaca u potrazi za ljubavlju, tako da ona ide u česte šetnje u nadi da će naletjeti na svog savršenog muškarca. Kada je riječ o tome što traži u njoj dragoj osobi, ona želi da on bude dovoljno visok da ona i dalje bude niža od njega kada nosi svoje visoke pete. 

VEZANI ČLANCI:

"Moj bivši šef naučio me tehnici, psi su izgovor za muškarce da mi priđu. Ali kada to učine, da bi me osvojio u stvarnom životu, muškarac mora biti visok, to je prvi uvjet. Ja sam visoka 167 cm i želim nositi štikle uz svog muškarca, stoga on mora biti dosta visok da bih ja bila niža od njega. Također mora biti uspješan, otvoren i zabavan. Također sam vrlo pasivna , moj partner mora biti aktivan, inače neće ići", rekla je.

Manekenka za sebe kaže da je vrijedna povjerenja, a čak bi išla i na ekstremne mjere kako bi potencijalnom partneru dokazala svoju odanost. Nastavila je: "Vrlo sam vjerna djevojka, za mene ne postoji mogućnost prevare. Nemam što skrivati, dam šifru na mobitel i pustim ih da je pregledaju. Bivši dečko je čak imao ključ od mog stana."

Djevojka se pohvalila na TikToku: 'Obožavam svoje tijelo u obliku bočice Coca Cole!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije