Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi Kate

Kate Upton – od pin-up djevojke do miljenice Anne Wintour

kate upton
Foto: Vogue
1/4
24.10.2012.
u 00:01

Ne želim se zbog mode izgladnjivati. Mislim da je bitno da, kad listaš modne časopise, pomisliš kako je zdrav stil života u njima dostižan i sretna sam da mogu biti primjer drugima, rekla je Kate

Iako je obilježena kao kao pin-up djevojka zbog raskošnih oblina, plave kose i želje da nosi što manje krpica, Kate Upton uporno nastavlja borbu s modnom industrijom i pokušava ući u svijet visoke mode.

Vrlo često ovu smo plavušu mogli vidjeti na naslovnicama raznih muških časopisa u prilično razgolićenim izdanjima, što ju je i proslavilo, ali možda joj i odmoglo u želji da osvane na naslovnicama i u editorijala "modnih biblija". No na čuđenje svih, to joj je nakon nekog vremena i pošlo za rukom.

Za srpanjsko izdanje američkog Voguea, uz odobravanje modne urednice Anne Wintour, Kate je snimila minieditorijal u kojem je zaista neprepoznatljiva – i odjevena od glave do pete. Zatim je njezin potencijal prepoznala i Carine Roitfeld koja ju je angažirala za prvo izdanje svojeg časopisa CR Fashion Book.

– Htjela sam nekog sa senzualnim tijelom... Ne bih rekla da je ona kontroverzan model, ali naravno, daleko je od klasičnog modela. I to mi se sviđa – rekla je Carine.

A očito joj je naslovnica za Carine Roitfeld dala vjetar u leđa jer ju je Anna Wintour drugi put angažirala za američki Vogue, no ovog puta dobila je čak sedam stranica na kojima nosi elegantne kreacije Calvina Kleina, Jasona Wua i Michaela Korsa (i samo jedan kupaći kostim!), a fotografije potpisuje Steven Meisel.

U intervjuu Kate je otvoreno progovorila o instant-uspjehu od "(polu)golih" naslovnica Sports Illustrateda do editorijala za Vogue:
– Zapravo, ja uopće ne znam zašto me j modna industrija odabrala... No prilično sam uzbuđena jer jako volim modu. A i volim kad nekome mogu biti dobar primjer. Ne želim se zbog mode izgladnjivati. I dalje mi je obitelj na prvome mjestu i normalna sam djevojka. Mislim da je bitno da, kad listaš modne časopise, pomisliš kako je zdrav stil života u njima dostižan. Sad kad me je modna industrija prihvatila, sretna sam što mogu i ja utjecati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije