Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako pametno investirati u nekretninu na moru

Dubrovački Vrtovi Sunca
Foto: PR FOTO
1/10
PR
Autor
PR članak
06.10.2014.
u 08:30

Ukoliko imate u vidu kupnju nekretnine na moru sigurno ste razmotrili više opcija i lokacija. Međutim, nameće se pitanje kako sigurno znati da ste odabrali pravu lokaciju koja će zadovoljiti vaše potrebe? Razmišljajte u širem kontekstu.

Osim sigurnosti u to da su uredni svi pravno imovinski odnosi i dobra kvaliteta gradnje, važno je prilikom odluke o kupnji nekretnine detaljno proučiti ponudu i trendove destinacije u kojoj kupujete nekretninu. Treba razmisliti o tome što možete učiniti s vašom nekretninom u slučaju da vam nakon nekog vremena postane biti manje zanimljiva ili povremeno odlučite posjećivati i druge destinacije.

Iz tih razloga bitno je obratiti pozornost da apartman koji kupujete ima dovoljno za ponuditi vama, ali i potencijalnim gostima kojima bi se vaš apartman iznajmljivao. U tom obliku na našem tržištu pojavila se novost – prodaja apartmana unutar hotelskog resorta.

Pri krajnjem jugu Hrvatske, poznati resort Dubrovački Vrtovi Sunca je upravo učinio tu stvar, tj. stavio na prodaju 200 apartmana kvadrature od 44 do 111 m2. Kupnja apartmana u takvom resortu daje vam na raspolaganje pregršt sadržaja kao što su brojni restorani i barovi, potpuno opremljeni sportski centar, tri bazena, uređene šetnice, outlet trgovine, a uz sve to vam nudi i nagrađivani spa&wellness centar Spa by OCCO kao i uređena plaža koja se nalazi unutar resorta. Dodatna prednost kupnje nekretnine u ovakvom resortu je ta što resort preuzima na sebe brigu o održavanju vaše nekretnine kada vi niste prisutni, a za sve upite o apartmanu uvijek vam je na raspolaganju vaš osobni concierge.

Dubrovački Vrtovi Sunca je dobar prikaz pametne investicije u apartmane jer kombinira najbolje od privatnog posjedovanja nekretnine i bogatih sadržaja destinacije, a uz to zbog izrazito povoljnog položaja primamljiv je potencijalnim unajmljivačima vašeg apartmana. Uzevši u obzir produženu sezonu u Dubrovniku koja traje gotovo cijelu godinu, omogućeno vam je da s vremenom otplaćujete svoju nekretninu tako što će ona biti iznajmljena.

Ukoliko ste zainteresirani, ponudu nekretnina možete provjeriti na tel. + 385 020 361 650 ili residences@dubrovniksungardens.com.

Ono što vam zasigurno možemo savjetovati jest da prilikom odabira vašeg apartmana na moru obratite pažnju na izravne koristi koje od te nekretnine možete dobiti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?