Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dom & Vrt

Kako odabrati idealan hladnjak? Pravi su gutači struje, pripazite!

hladnjak, frižider (1)
Arhiva VL
19.11.2012.
u 21:50

Izbor na tržištu zaista je velik i prilagođen individualnim potrebama. Tim se pravilom trebaju rukovoditi i svi koji kupuju hladnjak za svoj dom

Hladnjaci su, uz sušilice rublja, najveći potrošači električne energije. Često je stoga isplativije kupiti skuplji uređaj koji učinkovitije troši energiju, dakle onaj energetskog razreda A ili A+.

Pri kupnji hladnjaka valja paziti na još nekoliko stvari, a najvažnije je da njegove specifikacije budu prilagođene vašim potrebama. Primjerice, ako često konzumirate brzu zamrznutu hranu onda biste svakako trebali izabrati hladnjak s ledenicom. Hladnjaci s ledenicom smještenom u gornjem dijelu najčešća su vrsta hladnjaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije