Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno je

Kada ste zadnji put očistili glavu tuša? Evo kako to pravilno napraviti u nekoliko minuta

shutterstock
11.06.2021.
u 09:23

Sve što je potrebno su dvije stvari koje sigurno imate kod kuće.

Svi se tuširaju ili kupaju, pa bi svi trebali znati kako održavati to mjesto za kupanje, čak i ako se radi o brzinskom čišćenju svakih nekoliko tjedana. No, čak i najbolje sredstvo za čišćenje ne može biti učinkovito ako se ne usredotočite na svaki dio tuša. 

Portal Real Simple podijelio je kako najbolje očistiti glavu tuša uz nekoliko jednostavnih smjernica, a sve što trebate je alkoholni ocat i jedna plastična vrećica.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Plastičnu vrećicu napola napunite octom, a zatim stavite vrećicu preko glave tuša tako da cijela bude uronjena u ocat. Vrećicu pričvrstite elastičnom gumicom te ostavite da se namače nekoliko sati. Za tvrdokornu prljavštinu na tušu, možete ostaviti i preko noći.

Nakon što odstoji, odvežite vrećicu i uklonite je s glave tuša. Ocat prolijte te zatim pustite vruću vodu oko jedne minute kako biste oprali sve mineralne naslage zaglavljene unutar glave tuša. 

Ako ostanu mineralne naslage na samoj glavi tuša, istrljajte ih starom četkicom za zube. Na samom kraju, polirajte tuš mekom krpom za sjajan izgled.

Sve je više lažnih proizvoda na tržištu: Hrvatska je ipak bolja od prosjeka EU!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije