Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično!

Kada ste zadnji put očistili fritezu? Evo kako to učiniti brzo i lako

TikTok
14.06.2022.
u 07:00

Sve što trebate je malo vode i deterdžent za pranje suđa

Friteze su brze i jednostavne za korištenje, a dobre su i za zdraviju prehranu. No, kako piše The Sun, postoji jedna velika negativna stvar - teško ih je očistiti. Ipak, prema jednoj stručnjakinji za čišćenje @mnscleaningservices na TikToku, to ne mora biti slučaj.

Soda bikarbona može učiniti čuda, no nemojte se njome koristiti za ovo...

1/6

U videu, koji je od tada skupio nevjerojatnih 3,9 milijuna pregleda, se može vidjeti kako pokazuje masne ostatke koji su joj ostali u fritezi nakon kuhanja večere. Zatim jednostavno napuni ladicu vrućom vodom i deterdžentom za pranje suđa, prije nego što upali fritezu na 200 stupnjeva i ostavi je 15 minuta.

@mnscleaningservices Air fryer cleaning hack 🧽 #towerairfryer #cleaninghacks #airfryer #cleaningmadeeasy #cleantok #cleaning #cleaningtiktok ♬ original sound - Cleantok Tips + Motivation

I baš poput magije, čini se da se prljavština i ostaci hrane popuštaju, a zatim se lako mogu izliti u sudoper. 

Objava je brzo oduševila brojne korisnike društvenih mreža, a mnogi su joj zahvalili na ovom pametnom i jednostavnom triku. “Hvala ti! Moram ovo isprobati što prije”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Nevjerojatno! Uvijek mrzim čišćenje friteze…”

Mladić peče hamburgere, odreske i torte u automobilu na suncu u kojem temperature dosežu skoro 100°C:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije