Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druge su se mame naljutile

Dovela je bebu na bratićevu 'kids free' svadbu: 'Nisam mislila da ću izazvati takve reakcije'

Vjenčanje
Shutterstock
09.06.2022.
u 13:30

Zbog premalog je prostora svadba bila 'kids free' i budući supružnici su goste zamolili da djecu ostave kod kuće.

Iako je budući mladoženja naglasio da organizira svadbu na kojoj neće biti djece, njegova je sestrična na vjenčanje povela svog 10-mjesečnog sina, da ga ne mira ostaviti s dadiljom koju nije poznavala.

Očekivano, nisu svi bili presretni što se tako oglušila o pravila mladenaca pa se i sa svojom tetom i sestričnama našla, kaže, 'usred dramatične prepirke koju nije željela'. 

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

Vjenčanje
1/9

Naime zbog malog je prostora svadba bila kids free i budući su supružnici sve goste zamolili da djecu ostave kod kuće. Jedina su djeca tamo bili nećak i nećakinja mladenke, a drugi su roditelji upregnuli 'baka servise' ili potražili dadilje.

Ipak, to nije bio prikladan plan i za autoricu posta pa je odlučila dovesti svoju bebu na vjenčanje, naglasivši da će malac sjediti njoj u krilu i jesti vlastitu hranu.

U poruci je i pitala bratića može li tako napraviti, a kako joj nije ništa odgovorio, pretpostavila je da to znači da se slaže. 

- Plakao je za vrijeme ceremonije ali sam ga brzo izvela van, a općenito nije bio glasan pa sam mislila je sve bilo u redu - ispričala je, no nakon vjenčanja ju je pozvala teta (mladoženjina majka) i rekla joj da nije smjela dovesti bebu bez dopuštenja.

- Objasnila sam da mi bratić nije odgovorio na poruku i da nije imala gdje ostaviti sina, no ova joj je rekla da su i mame s još manjom djecom unajmile nepoznate dadilje. 

- Prema njima je ispalo da mi je mladoženja pružio 'poseban tretman' i da je meni dopustio da dovedem bebu, a njih natjerao ih svoju djecu ostave dadiljama - rekla je, a bez obzira što nije bilo loše namjere, Reddit korisnici su joj poručili da se trebala držati pravila i poštivati ​​želje mladenaca.

- Ne možete na pozivnicu samo nadopisati 'plus jedan', pogotovo za dijete na vjenčanju bez djece - rekla je jedna žena.

- Prekršili ste njihove želje i poremetili ceremoniju, to nije u redu; tko ne može naći prikladnu osobu za čuvanje djeteta, nek' ostane doma - poručila joj je malo grublje druga, a prenosi Mirror.

Mladić peče hamburgere, odreske i torte u automobilu na suncu u kojem temperature dosežu skoro 100°C

Ključne riječi

Komentara 1

RA
Ramajana
11:42 12.06.2022.

Ako se pravila unaprijed dogovorena, treba ih poštovati. Za one koji će to apriori drugačije shvatiti, volim djecu i imam unuke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije