Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzajamna privlačnost na prvi pogled

Kad joj se mama preudala, zaljubila se u sina svog očuha: "Trebao mi je postati brat, a postao mi je muž"

09.11.2022.
u 14:30

Neki od naših zajedničkih prijatelja su nas na neki način osuđivali, jer se nisu mogli odmaknuti od razmišljanja da bi mi on trebao postati poput brata..."

Prije nego je upoznala Samulija (27), 23-godišnja Finkinja Matilda Eriksson nije, kaže, ni razmišljala o braku, no to se promijenilo kad se njena mama udala za njegovog oca; a par se umjesto kao brat i sestra zbližio kao ljubavnici.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

- Kad je moja mama 2019. počela kući dovoditi njegovog tatu i nas dvoje smo se upoznali i odmah se jedan drugome svidjeli - prisjetila se za Yahoo News svog prvog susreta sa Samulijem kojeg je prvi put vidjela kod sebe doma, kad ga je otac doveo na rođendansku proslavu njene majke.

“Odmah smo počeli izlaziti, a dva tjedna kasnije on je već uselio k meni. Sve je još i u početku bilo dobro i prirodno.”

Iako su joj, kaže, neki prijatelji govorili da joj nije pametno s njim se viđati, upravo je mama, kaže Eriksson, bila ta koja joj je pomogla da odluči što zaista želi.

“Neki od naših zajedničkih prijatelja su nas na neki način osuđivali, jer se nisu mogli odmaknuti od razmišljanja da bi mi on trebao biti poput brata..."

- Zato mi je mama kad je to čula rekla da napravim ono što ja smatram ispravnim, da sve drugo ostavim po strani i da slijedim svoje srce - priča Finkinja, a to je i napravila. Od nedavno je tako sa Samulijem u braku.

“Oboje smo prije bili u nekoliko dugih veza, ali se nikad ni s kim nismo ovako osjećali!”

A osim što im ta ideja nije smetala, Eriksson kaže da čak misli da su i njeni i njegovi roditelji zapravo potajno čak i željeli da se njih dvoje povežu i jedno drugome svide. 

Ipak je, dodaje, prije nego je rekla 'da', istražila postoje li neke pravne komplikacije s kojima bi se par mogao suočili u budućnosti.

- Prvo smo pronašli neke lažne informacije da bi naš brak bio protuzakonit, no pravnici su nam rekli da nećemo imati nikakvih problema - rekla je.

Za sada se, dodaje, ona i Samuli super zabavljaju i brinu jedan o drugome, a jednog bi dana skupa htjeli imati i djecu.

Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Ključne riječi

Komentara 5

SP
Stari panj
00:26 10.11.2022.

Niste u nikakvom rodu. Slobodno se trpajte :-P

KT
kako_to
08:02 10.11.2022.

Braća ste jedino ako imate istu majku!

LI
ListIzPlatana
02:24 10.11.2022.

Niti su odrasli skupa niti su u ikakvom krvnom srodstvu. Upoznali su se kao odrasli ljudi i ne kužim zašto to treba biti vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije