Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Fasada – lice vašeg doma

JUBIZOL fasadni sustavi s preporukom

Učinkovita i primjerena toplinska zaštita objekta danas je ključna za osiguravanje veće ugode življenja te je važno da fasadni sustavi također ispunjavaju visoke energetske zahtjeve korisnika.
10. veljače 2021. u 13:00 196 prikaza
JUBIZOL
Pogledajte galeriju 1/4

Tvrtka JUB je uz fasadne sustave JUBIZOL razvila sustavna rješenja koja ispunjavaju zaštitnu, izolacijsku i estetsku funkciju i koja su u skladu s arhitekturnim, klimatskim i energetskim zahtjevima. Uz vanjski izgled fasade koji određuju boje, struktura, oblik i materijali, važni su i njena funkcionalnost i trajnost. Ulaganje u ugradnju fasadnog sustava JUBIZOL sinonim je za učinkovitu i dugotrajnu zaštitu objekta, a ujedno korisnicima jamči odlične životne uvjete tijekom cijele godine.

Uštedite na energiji i do 40 % te stvorite zdrave i ugodne životne uvjete

Ugradnjom toplinsko-izolacijskog sustava JUBIZOL i primjerene debljine izolacijskog materijala možete potrošnju energije za grijanje i hlađenje smanjiti za do 40 posto i usput spriječiti nastanak toplinskih mostova.  Idealno izoliranim zidnim površinama u unutarnjim ćete prostorima poboljšati uvjete života, odnosno postići temperaturu između 19 i 22 °C i vlagu između 40 i 60 posto, a time spriječiti i eventualno isušivanje zraka i nastanak prašine koja može nadražiti naše dišne organe, kao i razvoj zidne plijesni koja nastaje uslijed visoke i trajne vlage i drugih utjecaja iz okoline.

JUBIZOL | Autor :

Osigurajte kvalitetu i trajnost objekta uz garanciju do 25 godina

Fasadne sustave JUBIZOL odlikuje vremenska postojanost i dug životni vijek, što vrijedi i za najzahtjevnije uvjete upotrebe.  JUB jamči do 25 godina garancije te dugoročnu i razboritu investiciju u toplinsko-izolacijski sustav JUBIZOL. Energetski učinkoviti toplinsko-izolacijski sustavi JUBIZOL u potpunosti su proizvedeni u Sloveniji.  Vlastitom proizvodnjom ekspandiranog polistirena tvrtka JUB jamči potpun nadzor nad svim komponentama koje su u njega ugrađene.

JUBIZOL EPD certifikat gradnja prijateljska prema okolišu

Održiva upotreba prirodnih izvora i odgovornost prema budućim generacijama naša je najvažnija misao vodilja u razvoju i proizvodnji JUBIZOL fasadnih sustava.

JUBIZOL | Autor :

Ekološkom deklaracijom proizvoda (EPD – Environmental product declaration) u skladu s normom SIST EN ISO 14025 predstavlja se jednoobrazno mjerljiv utjecaj na okoliš u životnom ciklusu proizvoda. To predstavlja kompleksan i pouzdan temelj održivom građevinarstvu.

Stjecanjem EPD certifikata svojim partnerima omogućujemo da uspješno konkuriraju i sudjeluju također u projektima u kojima trebaju prikazati certifikate / procjene održivosti (Zelena javna nabava, zahtjevi u standardima: LEED, BREEAM, DGNB).

Povećajte estetsku vrijednost objekta

Toplinsko-izolacijski sustavi JUBIZOL osiguravaju vrhunski estetski izgled objekta.  Završne žbuke omogućuju izvedbu fasade u hrapavoj ili glatkoj strukturi različite granulacije, pri čemu možete birati između brojnih nijansi najjače postojanosti. 

JUBIZOL | Autor : Pri odabiru primarne nijanse u pomoć vam priskaču arhitekti JUB Design Studia u Samoboru koji će za vaš objekt prethodno napraviti studiju boja.

KBC Rijeka
u riječkom KBC-u
Nakon vijesti da im nerođeno dijete neće preživjeti, mladi par 'u povjerenju' dobio neobičnu preporuku
UHVATI BIORITAM
Koji kronotip posjedujete? Upoznajte se s ovim unutarnjim satom koji trebate slušati