Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Jeste li znali da neke poze u seksu sagorijevaju više kalorija od treninga? Evo o kojima je riječ

shutterstock
09.12.2020.
u 23:35

U provedenom istraživanju otkriveno je da žene i muškarci potroše drugačiji broj kalorija.

Stručnjaci su davno otkrili da je seks odličan način za sagorijevanje kalorija, a sada tvrde da su neke poze čak bolje od treninga u teretani. U istraživanju je sudjelovalo 112 heteroseksualnih parova koji su nosili uređaje za potrošnju kalorija tijekom seksa. Otkriveno je i da žene i muškarci potroše drugačiji broj kalorija, prenosi The Sun.

Na ilustraciji ispod možete vidjeti koliko koja poza potroši kalorija u 30 minuta. Ružičastom bojom označena je prosječna potrošnja žene, a bijelom muškarca.

Bivša balerina s Alzheimerovom bolesti i dalje se sjeća kako je plesala na Labuđe jezero! ❤️️

Poza u kojoj žene troše najviše kalorija je ona u kojoj muškarac leži na leđima, a žena je iznad njega u čučnju. Muškarci će pak najviše kalorija izgubiti kad je žena ramenima na tlu dok su joj noge u zraku, a muškarac ju opkorači i u polučučnju se okomito spušta prema njoj.

Dobra vijest za žene je da je poza u čučnju i druga na listi poza u kojima žene najčešće dolaze do orgazma sa 72%, odmah iza pseće poze u kojoj orgazam doživljava 79% ispitanih. 

Prodaje gole fotografije za deset dolara i buni se oko seksizma u zajednici:

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije