Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Jeste li pod stresom? Pogledajte ovu fotografiju i saznajte odgovor!

Twitter
13.09.2020.
u 07:00

Ovisno o brzini kretanja ilustracije otkrit ćete vaše raspoloženje.

Optičke iluzije često nam otkrivaju zanimljive stvari o našoj osobnosti, ali nam mogu otkriti i naše osjećaje i raspoloženja, a samim time i dati odgovor na pitanje jesmo li pod stresom. Iduća optička iluzija napravljena je od japanskog profesora neurologije Yamamota Hashime, a ovisno o kretanju iluzije otkrit ćete jeste li pod stresom, kako prenosi The Sun.

Sve što trebate napraviti je pogledati u ilustraciju te obratiti pažnju je li se ona kreće ili stoji na mjestu. Ako vam se ilustracija kreće, obratite pažnju i na brzinu njezinog kretanja jer ono otkriva vaše raspoloženje.

Ako vam se ilustracija ne pomiče ili se samo malo pomiče, vi niste pod stresom, zdravi ste i dobro naspavani. Ako vam se kontinuirano sporo pomiče, vi ste pod malim stresom ili ste umorni. No ako vam se ilustracija brzo pomiče, vjerojatno ste pod jako velikim stresom.

Psiholozi tvrde: Očekujemo porast tjeskobe i depresije kod mladih:

Ključne riječi

Komentara 5

AU
austrougarskigeneral
10:59 13.09.2020.

ako se bolje zagledate ništa ne vidite.

LE
lector2corrector
09:51 13.09.2020.

"obratiti pažnju je li se kreće." A je li, je l' se baš kreće? Ako se samo kugla vrti, onda je to posljedica štresa od ojrodžekpota, je l' da?

Avatar Damating
Damating
14:21 13.09.2020.

Što ako zapinje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije