Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ni ne pomisle na njega

Jedno mjesto svi zaboravljaju očistiti, a puno je bakterija i prljavštine: Znate li koje je to?

Shutterstock
17.01.2024.
u 13:30

Na ovom mjestu nakuplja se više prljavštine nego što to možda mislite

Australka Jody Allen šokirala je brojne korisnike Facebooka nakon što je podijelila fotografije svoga - kauča. Ispostavilo se kako je upravo on boljka u kućanstvu većine ljudi jer ga, naime, malo tko redovito čisti, piše Daily Mail

Ova majka je napisala da je svoje sinove ostavila kod bake kako bi dubinski očistila kuću, a kada je podignula jastuke na kauču, imala je što vidjeti. Ispod njih se nakupilo prastarih ostataka hrane, smeća, raznih dječjih igračaka i mnogo druge prljavštine. Svoj šok izrazila je u opisu fotografija. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon dijeljenja fotografija na društvenoj mreži, Jody je doznala kako nipošto nije jedina. Mnogi drugi roditelji učinili su isto u svojim domovima pa otkrili kako se nalaze u istom problemu

"Ova objava me toliko usrećila jer sada vidim da je moje kućanstvo sasvim normalno", jedan je od mnogobrojnih komentara ispod objave ove mame. Stručnjaci za čišćenje također su podijelili druge stvari koje se često zaboravljaju očistiti u kućanstvu, a one uključuju: kvake na vratima, prekidače za svjetla, ali i tuševe, za koje mnogi smatraju "da se čiste sami".

Majka 11-ero pokazala super trik za pranje bijelog veša: 'Da i bez namakanja ostane kristalno bijel'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije