Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jedan od najprestižnijih globalnih evenata opet okupio svjetsku poslovnu elitu u Istri

vina Rossi
Foto: Vina Rossi
1/6
24.05.2024.
u 12:59

Vinarija Rossi i ove je godine bila domaćin ekskluzivnog eventa Legendary Moments by BMW. VIP gosti iz čitavog svijeta u potpunoj su diskreciji desetak dana uživali u vinskoj oazi u Bajkinima

Polijetanjem posljednjeg helikoptera s heliodroma vinarije Rossi prošlog je vikenda završen desetodnevni event Legendary Moments by BMW. Nakon iznimno uspješnog prošlogodišnjeg eventa ova nagrađivana istarska vinarija smještena u Bajkinima pored Vižinade ponovo je odabrana za domaćina najekskluzivnijeg događaja u autoindustriji.

VIP gosti, poslovni partneri iz regije, poklonici globalnog brenda BMW, njih više od 200 posljednjih desetak dana uživali su u istraživanju Istre u omiljenoj marci automobila, a početna i završna postaja za BMW M program bila je poznata istarska vinarija. Tamo su se na brijegu iznad Mirne nakon vožnje istarskim pejzažima gosti opuštali uz probrane lokalne specijalitete sljubljene s Rossi vinima i koktelima s Rossi destilatima. Službeno vino eventa bila je elegantna i kompleksna Templara, novi moćni single vineyard od malvazije istarske iz 2022., premium vino stvoreno za užitke.

Foto: Vina Rossi

Nakon prvog iznimno uspješnog eventa prošlog svibnja, u vinariji Rossi je i početkom studenog organizirano regionalno predstavljanje novinarima i influencerima novih modela BMW-a. Globalni brend za ovakve evente traži nove, atraktivne lokacije koje udovoljavaju visokim standardima i mogu ponuditi autentične doživljaje s potrebnom dozom luksuza. Sve to ima vinarija Rossi.

Foto: Vina Rossi

„Za evente ovakvog tipa iznimno je važna diskrecija, biraju se mjesta, daleko od gradske vreve, no dobre prometne povezanosti. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, ali i samoj poziciji naše vinarije u pitoresknom istarskom selu uspješno smo odgovorili na taj zahtjev na zadovoljstvo i BMW-a i njihovih gostiju. U prilog nam ide i činjenica da smo prvi izgradili i helidromom pa ste za čas u Bajkinima iz bilo kojeg grada u Europi“, ističe Filip Rossi, koji s braćom Lukom i Markom vodi obiteljsku vinariju poznatu po tradiciji dugoj čak pet generacija.

Foto: Vina Rossi

Filip je najavio i veliku novost u vinariji vezanu uz heli turizam. Uskoro će svi koji to žele moći u Bajkine na degustaciju helikopterom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije