Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotice

Je li reklama za Estee Lauder politički korektna?

estee (1)
vl
23.03.2011.
u 18:54

Kampanja ima naziv Svaka žena može biti lijepa, a angažirane su tri ljepotice - jedna tamnoputa djevojka, bjelkinja te azijatkinja

Zvijezde nove kampanje Estee Lauder doista oduzimaju dah. Ljepotice su Joan Smalls, Constance Jablonski i Liu Wen.

Fotografirao ih je Craig Dean, make-up potpisuje Tom Pecheux, a kampanji je naziv 'Svaka žena može biti lijepa' i predstavljena je ovih dana u New Yorku na događaju pod imenom 'Estee Lauder slavi žene i ljepotu'. 

Američki kozmetički div angažirao je djevojke različitih rasa, slaveći na taj način ljepotu različitosti. Ipak, neki su se na internetskim forumima zapitali koliko je to danas uopće politički korektno, u vrijeme kada nije poželjno uopće spominjati da postoje različite rase. 

No, mi vidimo samo tri doista prekrasne mlade žene i teško se možemo odlučiti koja nam je ljepša. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije