Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu to očekivali

Izgubila je prsten u vodi dok je skakala s litice: ‘Išli smo ga tražiti i našli nešto sasvim drugo’

Tik Tok
22.08.2023.
u 14:18

Bezuspješno su pretraživali vodu u potrazi za prstenom

Gubitak komada nakita pretvorio se u pravu potragu za blagom, prema riječima jednog čovjeka. Naime, nakon što je njegovoj prijateljici ispao prsten u vodu tijekom izleta na otvorenom, on je zaronio, ali umjesto prstena pronašao je nešto sasvim drugo, piše The Sun.

Colty je (@coltyyandcombo) pokazao snimku sebe sa svojim prijateljima na litici pored vode u videu na TikToku. "Naša prijateljica Zoe skočila je u vodu i izgubila prsten. Pa smo, naravno, moj prijatelj Austin i ja skočili u vodu da vidimo možemo li pronaći prsten", rekao je.

@coltyyandcombo

Well this took a interesting turn!👀

♬ original sound - Coltyy & Cambo

Colty je bezuspješno pretraživao vodu sa svojim prijateljem Austinom. “Nakon 30 minuta potrage, nismo pronašli prsten, ali smo otkrili nešto drugo. Pronašli smo okruglu, metalnu kutiju zaglavljenu u stjenovitom mulju. Prilikom trećeg ronjenja, odlijepili smo je i vratili na površinu. Metalna traka bila je zahrđala, pa smo je odnijeli u našu kuću da je otvorimo s nekim alatom", rekao je.

Prilikom otvaranja zahrđalog sefa ronioci su pronašli stare novčiće, ali i vatreno oružje. "Nažalost, još nismo pronašli Zoein prsten. Vratit ćemo se na lokaciju kako bismo mogli pronaći prsten ili bilo koji drugi cool predmet", dodao je.

Video je zaokupio pažnju gledatelja koji su svoja razmišljanja podijelili u komentarima. "Možete li saznati više o novčićima? Koliko su stari i odakle?" napisao je jedan. "Pištolj bačen u zaključanu kutiju u jezeru? Čini se pomalo sumnjivim ako mene pitate", dodao je drugi. "Ovo je vjerojatno oružje korišteno u zločinu. Trebao bi to predati policiji", komentirao je treći.  "Ti novčići mogu biti rijetki i vrijede tisuće. Očisti to i idi ravno u zalagaonicu", napisao je još jedan. 

Došao u McDonald’s po hranu i dobio neočekivani 'poklon': 5.000 dolara u vrećici!

 

Komentara 1

Avatar Cohen
Cohen
15:56 23.08.2023.

Jedan od onih malo "jačih"novinarskih pokušaja. Niti se navodi gdje se dogodilo (i zemlja i konkretno mjesto), niti kada. Ne vrijedi imat pretplatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije