Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena navika

Izgubila je 30 kg u 10 mjeseci bez vježbanja u teretani. Evo kako sada izgleda...

Lucy Lismore
Foto: Instagram
1/4
29.11.2018.
u 12:21

Iako je mislila da bira zdrave namirnice za svoje obroke, nije gubila kilograme već se i dalje debljala. Bila je obeshrabrena jer nije znala u čemu griješi iako pokušava jesti zdravo. Bavila se povremeno i tjelovježbom, no bez odlazaka u teretanu.

Oni koji se odluče uhvatiti u koštac s borbom protiv neželjenih kilograma znaju koliko je teško odabrati pravi put prema uspjehu. Koja dijeta, koje vježbe, koji intenzitet, tek su neka od brojnih pitanja koja se vrzmaju u glavama mnogih.

Australka Lucy Lismore, 28-godišnjakinja izgubila je 30 kilograma u samo deset mjeseci, a pritom nije zakoračila nogom u teretanu.

"Zbog nakupljenih kilograma nisam imala samopouzdanja i to me gušilo. Vjerovala sam kako ću se s tim osjećajem boriti zauvijek jer nisam znala kako to promijeniti", ispričala je za Femail. 

Iako je mislila da bira zdrave namirnice za svoje obroke, nije gubila kilograme već se i dalje debljala. Bila je obeshrabrena jer nije znala u čemu griješi iako pokušava jesti zdravo. Bavila se povremeno i tjelovježbom, no bez odlazaka u teretanu. 

Lucy Lismore
1/4

Njena jutra započinjala su borbom u odabiru vrećaste odjeće koja će skriti njeno tijelo i masne naslage, ali i s muffinom ili kroasanom za doručak, uz veliku šalicu kave zaslađene šećerom. 

Za užinu je birala energetsku pločicu sa žitaricama i sok od naranče, nakon toga pila bi još jednu šalicu zaslađene kave, a za ručak baguette sa šunkom i salatom ili sushi. 

Za večeru je najčešće birala tjesteninu i jela poveću količinu, a za desert bi se zasladila sladoledom. 

Lucy je težila 90 kilograma kada je odlučila nešto promijeniti kako bi počela gubiti neželjene kilograme, a inspiraciju je pronalazila u brojnim primjerima žena koje su promjenom svojih životnih i prehrambenih navika postigle nevjerojatne rezultate. 

Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram

Njena prehrana počela se bazirati na povrću, posebice zbog toga što boluje od psorijaze. Kada bi njeno tijelo "zatražilo" meso, konzumirala bi ono što je njenom tijelu nedostajalo, ispričala je i dodala kako se nije odrekla ni slatkiša. No, umjesto velike porcije sladoleda, birala je tamnu čokoladu. U deset mjeseci izgubila je 30 kilograma, počela se intenzivnije baviti tjelovježbom, a ima i više energije uz to što joj se vratilo samopouzdanje, objasnila je. 

Pogledajte i video Sanje Žuljević koja otkriva kako izgubiti kilograme dok spavate

 

Komentara 4

Avatar doog_kool
doog_kool
13:15 29.11.2018.

Ja sam dobio 3kg za mjesec dana,isto nisam zavirio u teretanu

MA
marex10
12:28 29.11.2018.

Nemojte misliti da nije vježbala. Samo nije vježbala u teretani.:-)

DU
Deleted user
13:53 29.11.2018.

i ja izgubim koje kilo kad procitam ovakve clanke, uhiti me proljev i onda istresem par kila. ahahaa, vecernji i njihovo novinarstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije