Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna promjena

Izgubila 90 kilograma i ponovila vlastito vjenčanje: Bila sam strašno nesretna

Louise Box
15.05.2020.
u 12:20

Nakon rođenja djeteta, nakupila je kilograme te iz konfekcijskog broja 42, postala 58. No, najviše joj je smetalo kako je izgledala na svom vjenčanju pa je odlučila promijeniti svoj život.

Louise Box (47) bila je toliko nesretna svojim izgledom na vjenčanju da je odlučila izgubiti višak kilograma i ponoviti vjenčanje iz snova na Karibima. Njezina vjenčanica bila je veličine 58, a ona je imala gotovo 155 kilograma, prenosi Daily Mail. 

Nakon rođenja kćeri Olivie 1997. godine, njezin izgled se drastično promijenio i kilogrami su se samo skupljali. “Imala sam grozne jutarnje mučnine i nisam jela cijeli dan, ali sam onda navečer jako puno jela. I to se sve primalo, jela sam jako nezdravu hranu, a pila sam samo sokove. Nakon što sam dobila Oliviju, udebljala sam se strašno, iz konfekcijskog broja 42 u 58”, ispričala je Louise.

Foto: Louise Box

Iako je rekla da je njezino vjenčanje bilo predivno, priznala je da se grozno osjećala. “Mrzila sam se fotografirati. Bila sam konfekcijski broj 58, a nosila sam haljinu koju sam naručila preko interneta, izgledala je kao posteljina. Nisam bila sretna, ali sam se pretvarala”, rekla je.

Uvijek se skrivala ispod široke odjeće, sve do 2013. godine, kada je postala svjesna svoje kilaže. Kada je vidjela fotografije s božićne zabave, sjećala se loše pa je odlučila promijeniti svoj život i uključila se u program za mršavljenje. Tijekom sljedeće tri godine, izgubila je gotovo 90 kilograma, sve zahvaljujući predanom vježbanju i promjenom prehrane.

Kada je postigla svoju željenu težinu, Louise i Richard obnovili su zavjete u luksuznom resortu na Karibima. “Bilo je to vjenčanje o kojem sam uvijek sanjala, ali nikad nisam mislila da ću ga doživjeti. Imali smo predivnu ceremoniju na plaži, a ja sam nosila predivnu vjenčanicu veličine 38. Osjećala sam se predivno, kao nikad u životu”, ispričala je Louise o vjenčanju organiziranom 2018. godine.

Foto: Louise Box

Odlučila je da će održavati aktivan život i da si nikada neće dopustiti da se vrati na staro. “Toliko sam sretna sada. Ovo sam stvarno ja. Imam više energije i napokon mogu raditi stvari koje prije nisam mogla, poput odlaska na zipline ili na jedrenje. Gubitak kilograma stvarno je promijenilo moj život.”

Pogledajte kako održavati težinu nakon 50. godine:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije