Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snaga volje

Smršavjela 93 kilograma: Bivši dečko mi je govorio da sam debela svinja, gotovo me uništio

Instagram
07.05.2020.
u 10:15

Najgora stvar je bila što nisam mogla trčati sa svojom djecom, ostala bih bez zraka samo kad bi ih podignula. Ubijala sam se kako bih došla do ovdje i jako sam ponosna na sebe. Ne postoji čarobni trik, samo predani rad i trud, rekla je

Nakon što ju je njezin partner nazvao ‘debelom svinjom’, Australka Rikky-Leigh Johnson (25) odlučila ga je ostaviti te je izgubila više od 90 kilograma i pronašla novog partnera, prenosi Daily Mail. Rikky-Leigh je priznala kako joj je samopouzdanje bilo nisko kada je dosegla svoju najveću težinu od 179 kilograma, 2017. godine. No, dodala je kako joj je samopouzdanje bilo narušeno zbog njezinog bivšeg partnera, koji ju je stalno vrijeđao.

Nakon što ga je napokon ostavila, još 2017. godine, Rikky-Leigh odlučila je da joj zlostavljanje bivšeg partnera neće uništiti budućnost te je odlučila dovesti svoj život u red i smršavjeti. I nakon tri godine napornog rada, ova majka troje djece uspjela je izgubiti 93 kilograma te pronašla ljubav svog života, zaručnika Brandona Cartnera (27). Rikky- Leigh sada je sretnija i zdravija nego ikada, ima 86 kilograma, te se sprema udati za Brandona.

Foto: Instagram screenshot

“Bila sam iznimno depresivna u svojoj prošloj vezi. Moj bivši partner me počeo zlostavljati i bilo je nemoguće živjeti s njim. Osjećala sam se potpuno bezvrijedno, a njegovo ponašanje samo se pogoršavalo kako je vrijeme odmicalo. Nisam imala prijatelje i bila sam jako tužna pa sam jela kako bih se utješila. Nisam bila aktivna dobila sam toliko kilograma da se nisam mogla prepoznati. Moj bivši partner me uvijek omalovažavao zbog viška kilograma te je potpuno uništio i ono malo samopouzdanja koje sam imala. Zvao me debelom svinjom, a ne znam ni koliko puta me samo nazvao debelom”, ispričala je Rikky-Leigh.

Foto: Instagram screenshot

Svoj život promijenila je zahvaljujući promjenom prehrane, tako što je jela zdrava jela s puno proteina i povrća, te vježbanjem u teretani s osobnim trenerom, koji joj je pomogao doći do zavidne linije. U manje od godinu dana izgubila je 93 kilograma te se sada osjeća zdravije i snažnije, nego ikad prije. “Mrzila sam što sam bila pretila. Stranci su me uvijek osuđivali, a nisam ni stala u lijepu odjeću. No, najgora stvar je bila što nisam mogla trčati sa svojom djecom, ostala bih bez zraka samo kad bi ih podignula. Ubijala sam se kako bih došla do ovdje i jako sam ponosna na sebe. Ne postoji čarobni trik, samo predani rad i trud”, otkrila je za Daily Mail.

Pogledajte kako održavati težinu nakon 50. godine:

Komentara 6

Avatar mrkyyy
mrkyyy
11:35 07.05.2020.

dokaz da je fat shaming najbolji lijek protiv pretilosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije