Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razočarana

Izbezumljen muškarac: Moja žena ne može se pomiriti s tim da će roditi sina

trudnoća, trudnica
Thinkstock
07.02.2019.
u 12:38

Bila je uvjerena da je zanijela djevojčicu. Kada je liječnik na pregledu ultrazvukom otkrio spol djeteta, njeno raspoloženje odmah se promijenilo i briznula je u plač.

Mladi budući otac na Redditu je napisao kako ima problema sa svojom trudnom suprugom.

Ona je, naime, željela postati majka djevojčice, no u 20. tjednu doznala je da će roditi dječaka. To ju je toliko pogodilo da je nakon informacije o spolu djeteta odmah briznula u plač i plakala je danima, napisao je muškarac koji na toj društvenoj mreži traži pomoć i savjet ostalih korisnika.

Naveo je i kako se njegova supruga šalila govoreći da će ga "vratiti natrag" ako bude dječak, no smatrao je to šalom koja će s vremenom nestati. Ipak, njena reakcija nakon što je doznala spol djeteta otkrila mu je koliko je istine u njenim riječima, odnosno koliko je razočarana zbog toga što će postati majka dječaka. 

Bila je uvjerena da je zanijela djevojčicu. Kada je liječnik na pregledu ultrazvukom otkrio spol djeteta, njeno raspoloženje odmah se promijenilo i briznula je u plač. Muškarac je opisao kako je mislio da je njena reakcija pretjerana zbog hormona, no kako se to nastavilo idući dan i dane nakon toga – ukupno mjesec dana nakon što su doznali spol – sada, tvrdi, postaje već jako čudno. 

Objasnio je i kako otada njegova supruga ne želi čuti ništa vezano za trudnoću i dijete. To je tema o kojoj više ne želi razgovarati, navodi u postu u kojem objašnjava da on svoje nerođeno dijete voli više od ičega na svijetu i nije mu važno kojeg je spola. 

Na njegov post reagirali su mnogi, većinom navodeći kako ponašanje njegove supruge nije u redu te da svakako s njom treba razgovarati, možda čak potražiti i stručnu pomoć. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:42 07.02.2019.

Čestitam stari, oženio si glupaču...

ME
Menjik
14:18 07.02.2019.

Koja glupača, neka bude sretna što je dijete živo i zdravo. To je najbitnije.

DU
Deleted user
13:53 07.02.2019.

Pljusni je za uho i reci... ŽENO SABERI SE!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije