Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Izbezumljen muškarac: Moja žena ne može se pomiriti s tim da će roditi sina

Bila je uvjerena da je zanijela djevojčicu. Kada je liječnik na pregledu ultrazvukom otkrio spol djeteta, njeno raspoloženje odmah se promijenilo i briznula je u plač.
07. veljače 2019. u 12:38 4 komentara 2451 prikaza
trudnoća, trudnica
Foto: Thinkstock

Mladi budući otac na Redditu je napisao kako ima problema sa svojom trudnom suprugom.

ljubav ideje koje ljubav znače Ukradite ideje: Ovako parovi održavaju ljubav na daljinu. A mogli biste i vi...

Ona je, naime, željela postati majka djevojčice, no u 20. tjednu doznala je da će roditi dječaka. To ju je toliko pogodilo da je nakon informacije o spolu djeteta odmah briznula u plač i plakala je danima, napisao je muškarac koji na toj društvenoj mreži traži pomoć i savjet ostalih korisnika.

Naveo je i kako se njegova supruga šalila govoreći da će ga "vratiti natrag" ako bude dječak, no smatrao je to šalom koja će s vremenom nestati. Ipak, njena reakcija nakon što je doznala spol djeteta otkrila mu je koliko je istine u njenim riječima, odnosno koliko je razočarana zbog toga što će postati majka dječaka. 

Bila je uvjerena da je zanijela djevojčicu. Kada je liječnik na pregledu ultrazvukom otkrio spol djeteta, njeno raspoloženje odmah se promijenilo i briznula je u plač. Muškarac je opisao kako je mislio da je njena reakcija pretjerana zbog hormona, no kako se to nastavilo idući dan i dane nakon toga – ukupno mjesec dana nakon što su doznali spol – sada, tvrdi, postaje već jako čudno. 

kada je vaše vrijeme Krivi tajming! Evo kada je najbolje vrijeme u danu za - seks!

Objasnio je i kako otada njegova supruga ne želi čuti ništa vezano za trudnoću i dijete. To je tema o kojoj više ne želi razgovarati, navodi u postu u kojem objašnjava da on svoje nerođeno dijete voli više od ičega na svijetu i nije mu važno kojeg je spola. 

Na njegov post reagirali su mnogi, većinom navodeći kako ponašanje njegove supruge nije u redu te da svakako s njom treba razgovarati, možda čak potražiti i stručnu pomoć. 

Žena što učiniti? Mlađi je od mene pet godina, je li loša ideja zaprositi ga?

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

 

 

 

A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • RomTailor:

    Čestitam stari, oženio si glupaču...

  • Deleted user:

    Pljusni je za uho i reci... ŽENO SABERI SE!!!!!!

  • Menjik:

    Koja glupača, neka bude sretna što je dijete živo i zdravo. To je najbitnije.