Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bridezilla

Izbacila je obitelj s vjenčanja jer je htjela proslavu bez djece

Shutterstock
24.01.2019.
u 13:26

Na pozivnicima uzvanicima jasno je, tvrdi, navela da na svom vjenčanju ne želi prisustvo djece.

Svjedoci sve nevjerojatnijih zahtjeva mladenki u zadnje vrijeme. I taman kad smo pomislili da smo vidjeli sve, na društvenim mrežama stalno se pojavljuju neke nove priče, kao iz filmova. 

Na Redditu je "osvanula" priča mladenke koja je ispričala što je napravila nekim svojim gostima, i korisnike te mreže je upitala je li postupila ispravno. 

Na pozivnicima uzvanicima jasno je, tvrdi, navela da na svom vjenčanju ne želi prisustvo djece. Stoga je, kada se na njenom vjenčanju pojavio par s dvoje male djece, izbacila ih s vjenčanja jer nije htjela da joj djeca pokvare njen veliki dan.  

"Par kojeg sam potjerala s vjenčanja nisu naši baš bliski prijatelji, ali žena je dugogodišnja obiteljska prijateljica stoga sam se osjećala dužnom pozvati je na vjenčanje."

Za vrijeme samog vjenčanja pustila je sve goste da budu prisutni jer se nije htjela baviti s tim te je smatrala da će netko doći po djecu prije odlaska na proslavu u restoran. "

No, na proslavi par je i dalje bio s djecom. S obzirom da je bilo puno uzvanika, mladenka je, pojašnjava, poslala svog organizatora vjenčanja da riješi taj "problem". 

"Svi su plesali i pili i zabavljali se, a jedno dijete koje plače i drugo koje trči naokolo nisu bili dio tog plana," napisala je. 

Kada je organizator otišao zamoliti par da ode s proslave, počeli su se svađati, a kada sma ja došla pomislili su da sam došla smiriti situaciju i spasiti ih. No, ja sam im samo pojasnila da sam ga ja poslala da ih udalji s proslave jer sam jasno navela u pozivnicama da ne želim djecu na svom vjenčanju. "

Nastala je neugodna scena o kojoj su svi kasnije pričali, a to je upravo ono što je ova mladenka, kako tvrdi, htjela izbjeći. Na pitanje je li zaista napravila nešto grozno, mnogi su joj u komentarima napisali kako njen postupak nije bio neprimjeren jer je jasno dala do znaja što želi i ne želi na svom vjenčanju. 

Pogledajte i video Ples oca i mladenke koji je sve ostavio bez daha

Komentara 5

ME
Menjik
14:38 24.01.2019.

jednostavno istom joj mjerom vratiti, ako ikada bude imala djecu.

VO
vorda400
16:30 24.01.2019.

Kak se riješiti dijela familije i uštediti lovu koju si mislio dati kao poklon Trebali su se svi diči i otići sa te "svadbe" koje govno moraš biti da ljude izbaciš kaj su došli sa djecom?

ST
stankaborosak79
13:35 24.01.2019.

katastrofa ovo nije normalno kako moze izbaciti te svatove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije