Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Izbacila je obitelj s vjenčanja jer je htjela proslavu bez djece

Na pozivnicima uzvanicima jasno je, tvrdi, navela da na svom vjenčanju ne želi prisustvo djece.
24. siječnja 2019. u 13:26 5 komentara 2597 prikaza
Foto: Shutterstock

Svjedoci sve nevjerojatnijih zahtjeva mladenki u zadnje vrijeme. I taman kad smo pomislili da smo vidjeli sve, na društvenim mrežama stalno se pojavljuju neke nove priče, kao iz filmova. 

kakva sudbina Dali su joj godinu dana života, a zaručnik ju ostavio tjedan prije vjenčanja porukom na Facebooku

Na Redditu je "osvanula" priča mladenke koja je ispričala što je napravila nekim svojim gostima, i korisnike te mreže je upitala je li postupila ispravno. 

Na pozivnicima uzvanicima jasno je, tvrdi, navela da na svom vjenčanju ne želi prisustvo djece. Stoga je, kada se na njenom vjenčanju pojavio par s dvoje male djece, izbacila ih s vjenčanja jer nije htjela da joj djeca pokvare njen veliki dan.  

"Par kojeg sam potjerala s vjenčanja nisu naši baš bliski prijatelji, ali žena je dugogodišnja obiteljska prijateljica stoga sam se osjećala dužnom pozvati je na vjenčanje."

Za vrijeme samog vjenčanja pustila je sve goste da budu prisutni jer se nije htjela baviti s tim te je smatrala da će netko doći po djecu prije odlaska na proslavu u restoran. "

No, na proslavi par je i dalje bio s djecom. S obzirom da je bilo puno uzvanika, mladenka je, pojašnjava, poslala svog organizatora vjenčanja da riješi taj "problem". 

Par kao u filmu Priča mlade ljubavnice: Bila sam u vezi s kirurgom, a onda sam otkrila ovo...

"Svi su plesali i pili i zabavljali se, a jedno dijete koje plače i drugo koje trči naokolo nisu bili dio tog plana," napisala je. 

Kada je organizator otišao zamoliti par da ode s proslave, počeli su se svađati, a kada sma ja došla pomislili su da sam došla smiriti situaciju i spasiti ih. No, ja sam im samo pojasnila da sam ga ja poslala da ih udalji s proslave jer sam jasno navela u pozivnicama da ne želim djecu na svom vjenčanju. "

Nastala je neugodna scena o kojoj su svi kasnije pričali, a to je upravo ono što je ova mladenka, kako tvrdi, htjela izbjeći. Na pitanje je li zaista napravila nešto grozno, mnogi su joj u komentarima napisali kako njen postupak nije bio neprimjeren jer je jasno dala do znaja što želi i ne želi na svom vjenčanju. 

Seksi ispovijest "Zaljubljujem se u prijatelja nakon fantastičnog seksa... Problem je što već imam dečka!"

Pogledajte i video Ples oca i mladenke koji je sve ostavio bez daha

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • vorda400:

    Kak se riješiti dijela familije i uštediti lovu koju si mislio dati kao poklon Trebali su se svi diči i otići sa te "svadbe" koje govno moraš biti da ljude izbaciš kaj su došli sa djecom?

  • Menjik:

    jednostavno istom joj mjerom vratiti, ako ikada bude imala djecu.

  • stankaborosak79:

    katastrofa ovo nije normalno kako moze izbaciti te svatove