Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna priča...

'Izašla sam na spoj s dečkom s Tindera i ubrzo od njega dobila tužbu - jer sam odbila spavati s njim!'

Instagram/authentically_emi
23.06.2021.
u 21:03

"Podrazumijevalo se da će među nama nešto biti, iako mu to naravno nisam otvoreno rekla", ispričala je djevojka, a brzo je od dečka s kojim je jednom izašla dobila tužbu za 'kršenje usmenog ugovora' o spolnom odnosu s njim.

S 55 milijardi spojeva dogovorenih preko njega, Tinder se reklamira kao najpopularnija dating aplikacija na svijetu, no od toliko ljudi prema zakonu velikih brojeva aplikacija neke mora spojiti s ljudima koji im ne odgovaraju - ili bi najradije da ih nikad nisu ni upoznali...

To se dogodilo i Kanađanki Emily Mackinnon koja je nedavno na svom TikTok profilu @your.big.sis.emi objavila video s detaljima o svom 'spoju iz noćne more', s muškarcem za kojeg kaže da 'ima problem s lošom higijenom i velikom egom i ne prihvaća 'ne' kao odgovor...'

@your.big.sis.emi

Reply to @your.big.sis.emi ##storytimestiktok ##whydomen ##beentherebestie

♬ original sound - emily🙈

- Kad smo se upoznali, on je (zvati ću ga Chad) bio student prava - ispričala je Mackinnon kojoj se dečko svidio, pa su nakon izlaska otišli k njemu doma.

Podrazumijevalo se, kaže, da će među njima nešto biti, no ističe da mu to nije otvoreno i rekla. 

FOTO Životinje u ZOO-u obradovali ledenim poslasticama

1/10

Počeli smo se ljubiti i svlačiti, no u jednom sam trenutku osjetila jako neugodan miris i shvatila da dolazi od njega i da je prljav: a kad je skinuo donje rublje, morala sam se odmaknuti - priča ona.

Ubrzo je, kaže, otišla kući i nije više razmišljala o njemu i toj neugodnoj situaciji: sve dok joj nije poslao pismo u kojem ju optužuje za 'kršenje usmenog ugovora', prenio je Metro.

- Nekoliko dana kasnije, uručena mi je i službena tužba - ispričala je djevojka i dodala da joj je Chad nekoliko puta ponovio da mu je tata odvjetnik, pa je odlučila kontaktirati njegovog oca koji joj je obećao da će sve riješiti.

Ipak, nedugo nakon njene objave Chad se opet javio, ovaj put s prijetnjom tužbe za klevetu, jer mu je, kaže, 'nepovratno narušila ugled', premda nije javno otkrila ni njegovo pravo ime.  

Kanađanka je sve vezano za ovaj bizarni slučaj proslijedila svom odvjetniku, u nadi da će dečko s kojim je jednom izašla prestati sa suludim optužbama i pravnim tužbama protiv nje.

Znanstvenici otkrili ključnu stvar koja nam pomaže da budemo sretniji

 

Komentara 6

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
07:16 24.06.2021.

Vidi se da je izmislila sve samo da dobije lajk.

VA
valter56
07:02 24.06.2021.

I onda se čudimo kad više nitko ne priskaće u nevolji, ili da su muški (žene) postali nezainteresirani. Danas te svatko može tužiti za bilo što i sudovi sve prihvaćaju i sude...zašto bi se dovodio u nevolju?? I ovo će eskalirati, morat ćeš do javnog bilježnika prije poljupca ili izrećenog komplimenta (da ne bude sexualno uznemiravanje)....

OC
OCB
09:23 27.06.2021.

Narušila mu ugled??? Ha-ha-ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije