Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo deidre

'Ne mogu prestati razmišljati što se moglo dogoditi s nama nakon što sam sreo bivšu djevojku'

shutterstock
22.06.2021.
u 19:21

On se bojao ući u novu vezu jer mu je prijašnja završila loše, ali svejedno ju je pitao da mu bude djevojka

- Počeo sam razmišljati što je moglo biti s našom vezom nakon što sam sreo svoju bivšu djevojku. Sjećam se kako sam se pozdravio s njom i samo poželio da nisam bio tako glup u našoj vezi - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Prije deset godina, njihov odnos započeo je kao seks za jednu noć. Od tada su još nekoliko puta imali seks, ali ona je htjela nešto više. On se bojao ući u novu vezu jer mu je prijašnja završila loše, ali svejedno ju je pitao da mu bude djevojka. Ona ga je odbila jer je mislila da se šali, a sada se on pita što bi bilo da su ušli u vezu jer mu je u novoj vezi dosadno.

- Budite oprezni. Rekla bih da se osjećate nostalgično jer situacija s vašom novom vezom nije sjajna. Potrudite se probuditi romantiku u vašoj vezi, ali ako stvari ne krenu na bolje, možda je vrijeme da završite svoju vezu. No, to ne znači da biste odmah trebali ući u novu vezu s bivšom djevojkom - odgovorila mu je Deidre.

Toplinski val pred vratima: Temperature će dosezati do 38°C, evo do kada će trajati!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:13 23.06.2021.

Sada opet zeli njoj sada ga pece savjest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije