Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Iza kamera modnog editorijala Diva Style

Diva Style
Foto: Diva Style
1/7
PR
Autor
PR članak
17.06.2015.
u 08:15

Velika ekipa predvođena Jakovom Baričićem, fotografom sada već svjetskog glasa, u jednom od najljepših gradova svijeta snimila je modni editorijal pod nazivom “Golo tijelo” čije će fotografije osvanuti u novom broju magazina Diva Style. Split, odnosno predivni hotelski kompleks “Le Meridién Lav Split”, postao je tako kulisa za snimanje ženskih kostima za kupanje. Manekenke su na snimanje stigle sigurno zahvaljujući Citroënu C4 Cactus.

Moderni četverokotačni ljepotan, koji nam se predstavlja na samom početku lipanjskog izdanja magazina kroz dizajnerske kampanje viđene fotografskim okom Franje Matkovića, izazvao je oduševljenje kojem nije bilo kraja.

Citroën C4 Cactus naposljetku je prevezao ekipu do hotela “Le Meridién Lav Split” koji se ubrzo pretvorio u pravi snimateljski set. Prekrasan eksterijer hotela i njegova sjajno opremljena marina postali su na jedan cijeli dan scenografija Divina ljetnog editorijala. U pauzama od snimanja ekipa se odmarala i osvježavala u hotelskom bazenu, dok se drugi dio tima odlučio za boravak u spa centru i iskorištavanje slobodnog vremena u teretani i na masaži. Cijela ekipa posebne pohvale uputila je i hotelskom restoranu gdje su uživali u bogatom doručku s toliko raznovrsnom ponudom da je svatko od osmeročlane ekipe pronašao baš svoje omiljeno jelo na meniju.

No, naša ekipa nije samo uživala u blagodatima hotela već je provela dugo vremena snimajući na jakom suncu, a pogotovo dvije manekenke. Stručna ekipa iz Avona potrudila se stoga da cjelodnevno snimanje prođe bez problema te su djevojkama pripremale kožu sa Sun+ proizvodima iz Avonove ponude, a za samo sunčanje koristile su proizvod sa zaštitnim faktorom 50 s Derma 360 tehnologijom koji savršeno njeguje kožu, vodootporan je te štiti od UVA/UVB zraka.

Proizvodima sa zaštitnim faktorom nisu se mazale samo djevojke već je cijela ekipa ubrzo mirisala na svježe lubenice, sigurna od štetnih popodnevnih Sunčevih zraka. Nakon cjelodnevnog izlaganja suncu djevojke su se koristile i učinkovitim After Sun losionom nakon sunčanja, nakon čega su s vidnim veseljem prihvatile poklon-paket našeg partnera Avona te zadovoljno komentirale kako su dobro opskrbljene za dugo toplo ljeto.

 

Želite prijaviti greške?