Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča o vremenu i cipelama

Iz obiteljske tvornice u Dugoj Resi stižu hrvatske sandale s funkcionalnim satom

Clox
Foto: Clox
1/6
03.07.2014.
u 09:51

Clox je prvi brend salonki s funkcionalnim satom zaštićen u Hrvatskoj i u svijetu. Nova kolekcija Summertime sastoji se od sandala

Male kazaljke koje trče u krug na satu prikazuju ironiju koraka i vremena te njihovu poveznicu u životu s modernom ženom koja iz dana u dan trči u krug pokušavajući pritom osvojiti koju sekundu više za sebe.

Noge na brojčaniku sata umjesto kazaljki naglašavaju tu životnu ironiju te se svakodnevno bore s koracima i utrkuju. Sat je zadržao svoju funkciju na cipeli, ne kako bi pokazivao vrijeme, već kako bi se prikazala dinamika te odnos koraka i vremena.

Simpatične cloxice u prodaji su već dvije godine.

Foto: Clox

Sandale 4 AM s resicama napravljene su od crne kože

“Ideja se rodila sasvim slučajno, prvo sam cipele sa satovima napravila za sebe pa sam to poslije odlučila pretvoriti u brend, a sve na nagovor mog partnera Igora Manasteriottija”, kaže Mia Marić, dizajnerica cipela Clox.

Nova kolekcija cipela Summertime predstavljena je prigodno u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt, odmah nakon otvorenja izložbe Stoljeće ručnog sata, koja se može razgledati do 17. kolovoza.

Foto: Clox

Japanke s uočljivim zlatnim resama dobile su ime 1 AM

Riječ je o prvoj ljetnoj kolekciji cloxica, a posebna je po tome što se sastoji od ljetnih sandala i ručnog sata, koji se u hladnijim danima može skinuti s cipela i nositi zasebno, kao leptir mašna oko vrata ili klasično, kao ručni sat.

Zanimljivo, obuća iz najnovije kolekcije dobila je naziv od 1 AM do 4 AM.

Foto: Clox

Model 2 AM krase mašne koje se mogu nositi i zasebno

Dizajnerica voli istaknuti kako je Clox djevojka obuzeta strašću za cipelama te se, očarana cloxicama, upušta u pravu ljetnu avanturu istražujući svaki novi model. Zaista, nismo ni mi sigurni tko bi odolio ovim slatkišima koji su čak i pakirani poput klasičnih bombona u zlatnom papiru.

>>Kakve ljepotice! Salonke sa satom izradila je kreativna Mia Marić

>>10 modela ravnih sandala iz Deichmanna za bezbrižno ljeto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije