Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romansa: Reprezentativcu krenulo i u poslu i u ljubavi

Ivan Rakitić: U vezi sam s manekenkom iz Hrvatske

rakitić
Goran Stanzl/Pixsell
17.11.2009.
u 17:35

Neću vam reći tko je niti bilo koji drugi detalj jer stvar je još svježa. Zajedno smo tek mjesec dana, a poznajemo se nekoliko mjeseci pa bih radije pričekao dok stvari postanu ozbiljnije - rekao je Ivan.

Našem reprezentativcu Ivanu Rakitiću, osim na poslovnom, krenulo je i na ljubavnom planu. Naime, nakon što je prošlu subotu kao pojačanje mladoj reprezentaciji pogotkom donio pobjedu u utakmici protiv Cipra, Ivan nam je otkrio da je pronašao novu djevojku.

– Istina je, u vezi sam s jednom manekenkom iz Hrvatske – otvoren je bio 21-godišnjak, ali u otkrivanju identiteta te sretnice nije bio jednako slobodan.

– Neću vam reći tko je niti bilo koji drugi detalj jer stvar je još svježa. Zajedno smo tek mjesec dana, a poznajemo se nekoliko mjeseci pa bih radije pričekao dok stvari postanu ozbiljnije – rekao je Ivan uoči utakmice protiv Slovačke.

Današnji nastup također je razlog što se Ivan nije htio baviti privatnim stvarima. Naime, ako bude ponovno briljirao na terenu, možda ga trener Schalkea vrati u prvu postavu.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
17:43 17.11.2009.

Jadnik niti nezna šta ga je snašlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije