Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diva!

Iva Mihalić: Htjela bih otkriti tajnu kako biti sretna

Diva Iva Mihalić
Foto: VL
10.01.2014.
u 10:08

Glumica koja nas je zavela u “Plesu sa zvijezdama” na naslovnici magazina

Glumica Iva Mihalić novo je lice na naslovnici Dive.

Dugonoga ljepotica prepustila se s povjerenjem stilističkom timu magazina, a rezultat je izvrstan editorijal u kojem su zimske boje i teksture savršeno zaokružene Ivinom žarkocrvenom kratkom kosom.

Majstor koji stoji iza tog modnog izleta poznati je frizer Mijo Majhen, styling je potpisao Davor Jelušić, make up Saša Joković, a fotografije se djelo Marka Grubišića.

Mjesec za šoping

Glumica koja se nedavno u showu “Ples sa zvijezdama” pokazala i kao odlična plesačica uživala je u radu s Divinim timom kojemu je otkrila i ponešto iz svoje intime:


– Voljela bih znati tajnu kako biti sretan. Ono što se meni čini uspjehom trenutak je kad čovjek postane samom sebi najbolji prijatelj i prihvati promjene, dolaske i odlaske, lijepo i ružno – rekla nam je glumica.

Je li siječanj nadraži mjesec svih šopingholičara? U temi o sniženjima u najpoznatijim robnim kućama u Londonu, New Yorku, Parizu, Dubaiju, Milanu govorimo o rasprodajama luksuznih maraka koje su postale velik i chic događaj.

Povodom 150. obljetnice rođenja Milke Trnine Diva donosi tekst o životu ove velike umjetnice. U zlatno doba opere bila je u samom svjetskom vrhu, klanjao joj se i veliki Enrico Caruso, a sam Puccini izjavio je da nitko nije otpjevao njegovu Toscu kao “hrvatski slavuj”, no životni put mlinarove kćeri od malog moslavačkog sela Vezišća do najvećih svjetskih pozornica i kraljevskih dvora nije bio uvijek lagan. Kao prava diva povukla se kad je bila na vrhuncu, čemu je opet kumovao nesretan splet okolnosti.

Slatko otkriće

Divina gastropriča ovog nas puta odvodi u Francusku iz doba Luja XIV. kada je u dvorcu Chantilly osmišljena slastica koju mnogi konzumiraju gotovo svaki dan – “creme chantilly” ili tučeno slatko vrhnje. Tadašnji chef svih chefova Francois Vatel sjetio se istući veliku količinu zaslađenog šlaga na zabavi koju je njegov šef, burbonski princ Luj II. od Condea 1671. godine priredio upravo u čast “Kralja sunca”. Nažalost, ovacije za šlag nije dočekao jer je prije kraja te zabave, na kojoj je ponestalo glavnog jela, od muke i sramote sabljom izvršio samoubojstvo u vlastitoj kuhinji.

Komentara 1

ZI
ziskrica
19:29 11.01.2014.

vjeruj u Boga Iva i bit ćeš sretna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije