Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lice joj je bilo natečeno

Ismijavali je i vrijeđali zbog estetskog tretmana, a onda je konačni rezultat oduševio sve

TikTok
19.08.2020.
u 11:30

Zacijeljivanje nakon tretmana trajalo je osam tjedana, a Sofia je tada bila meta ismijavanja i vrijeđanja.

Sofia Marroquin (19) iz Australije imala je prilično jake posljedice nakon tzv. Kybella tretmana. Naime, lice joj je bilo natečeno nekoliko tjedana, ali je i svakodnevno trpila ismijavanje i vrijeđanje na društvenim mrežama. Kybella postupak uključuje ubrizgavanje kiseline u područje brade kako bi se rastopila masnoća i na taj način stanjila bradu, prenosi mirror.co.uk.

Osam tjedana od tretmana, oteklina i modrica, što je u potpunosti promijenilo oblik njezina lica, Sofia je konačno imala što pokazati. Ranije je već snimila reakcije svoje obitelji i prijatelja na svoj novi izgled te ih podijelila TikTok-u. Nakon objavljivanja videozapisa na mreži, Sofia je dobila puno reakcija od pratitelja koji su bili zbunjeni zbog čega je pristala na takav zahvat.

@sof.marroquin

week 7 update - 1 more week until absolute final results, then i’ll do a before and after🙌🏼 ##update ##injectables ##BeautyTutorial

♬ Breathe - What’s That’s Supposed To Be About Baby - Years & Years

Dok su je mnogi uspoređivali s likovima iz crtića, poput Buzza Lightyeara iz Priče o igračkama, Sofia je objasnila da će trebati neko vrijeme da se vide konačni rezultati te da će obavijestiti obožavatelje kad joj lice potpuno zacijeli. No nakon osam tjedana, njezino je lice poprimilo željeni izgled, a transformacija prije i nakon tretmana oduševila je mnoge.

@sof.marroquin

BEFORE AND AFTER KYBELLA TREATMENT ##beforeandafter ##result ##kybella ##HurtMyFeelings

♬ original sound - chalametpeaches

Nakon što je objavila video u kojem je pokazala rezultate tretmana, prikupila je više od 650 tisuća pregleda i 95 tisuća lajkova, a mnogi nisu mogli vjerovati koliko je velika promjena. - Vau! Izgledaš odlično, skoro te nisam prepoznala - komentirala je jedna korisnica. - Evo zašto je važno vjerovati u cijeli proces - otkrila je druga korisnica.

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti popularni Big Mac umak:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije