Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naglašava prirodno

Drži rekord u najviše plastičnih operacija, a sada je pokazala kako je izgledala prije njih

Instagram
10.06.2020.
u 16:20

Već godinama drži svoju titulu rekorderke u plastičnim operacijama, ali sve svoje zadnje operacije skriva jer joj je dosta usporedba s Barbie lutkom.

Cindy Jackson je u svojim 60-ima, a do sada je imala 47 plastičnih operacija koje su koštale oko 450 tisuća kuna. Sa svojim operacijama osvojila je mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda kao osoba koja je imala najviše plastičnih operacija u povijesti. No rekla je kako više ne želi biti u knjizi rekorda te da će iduće operacija na sebi prešutjeti, kako piše mirror.co.uk.

Nedavno je oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama kada je podijelila fotografiju sebe iz mladosti te pokazala kako je izgledala prije svih tih operacija. “Koliko je stara ova fotografija? Izgledaš stvarno odlično”, glasio je samo jedan od mnogobrojnih pozitivnih komentara na njezin izgled. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cindyjackson #cosmeticsurgery

A post shared by Cindy Jackson🔪Cosmetic surgery (@cindy_jackson_dotcom) on

Otkrila je kako drugi ljudi gledaju na njezin rekord kao na nakazu te se ne osjeća kao da pripada među svim drugim rekorderima. “Imala sam još operacija otkako sam postavila rekord, podizanje vrata, nekoliko preinaka i desetak drugih procedura. Ne mogu se sjetiti svega što sam napravila, to je kao da pitate nekog da se sjeti svih svojih frizura u posljednjih 30 godina. Neću ih više službeno zapisivati, dosta mi je komentara da izgledam kao Barbie lutka.”, rekla je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cindyjackson #sleepyarmadillo #paradisewildlifepark

A post shared by Cindy Jackson🔪Cosmetic surgery (@cindy_jackson_dotcom) on

Ona vjeruje da se plastičnim operacijama samo treba naglasiti prirodni izgled, a ne u potpunosti promijeniti svoje lice ili tijelo. Za nju, svaka operacija koja ne izgleda prirodno je promašaj. Čak je osnovala svoju tvrtku da pomogne osobama koji žele ići na plastične operacije, ali rade samo prirodne izglede. “Rezultati su bolji: svjež i prirodan izgled bez očitih naznaka operacije”, ispričala je Cindy.

Pogledajte kako održavati težinu nakon 50. godine:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije