Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tek su joj 22

Mađarka postala živa Barbie: Morala sam dati otkaz jer sam previše izluđivala muškarce

Instagram
10.07.2020.
u 13:30

Prvi kozmetički postupak napravila je sa 17 godina i od tada nije stala.

Manekenka Barbara Luna Sipos iz Budimpešte još je od djetinjstva sanjala da izgleda kao Barbie lutka. Zaljubila se u njezin izgled i od tada se nadala da će postati Barbie u stvarnom životu. Ova 22-godišnjakinja prošla je prvi kozmetički postupak - povećanje grudi - sa 17 godina i od tada se nije zaustavila. U godinama koje su uslijedile, ona je prošla ukupno 10 operacija, prenosi unilad.co.uk.

Barbarino prvo povećanje grudi nije bila jedino, ona se na tu operaciju odlučila dva puta, prelazeći od grudi veličine 34B do 34F. I dok kaže da se nikada nije osjećala ružno, sada je puno sretnija nego prije svojih više operacija jer je rekla da prije nije osjećala zadovoljstvo svojim izgledom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bimbos rule the world🥳👱🏻‍♀️

Objavu dijeli Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie)

Barbarin bivši suprug, kojeg je upoznala u kolovozu 2016., toliko je volio izgled lutke da je plaćao njezine kozmetičke operacije, poklonivši joj više od 670 tisuća kuna. Uz dvije operacije povećanja grudi, Barbara je imala dvije rinoplastike, smanjenje brade i vilice u liniji, operaciju čela, podizanje obrva, podizanje usana, tretmane za popunjavanje usnica, brazilsko podizanje stražnjice i operacija Barbie vagine - ukupni trošak od 650 tisuća kuna.

Barbara sada radi kao manekenka, ali kaže kako je morala ostaviti svoj stalan posao jer je njezina karizma izluđivala muškarce.

- S petnaest godina počela sam raditi kao pomoćnica agentima za prodaju nekretnina, ali svi moji šefovi, pa čak i klijenti, pokušavali su imati seksualni odnos sa mnom. Zbog moje aure i karizme muškarci su postajali ludi. Shvatila sam da takva vrsta posla nije za mene jer živim u društvu u kojem vrlo atraktivna žena nema mnogo mogućnosti da zadrži svoj posao ili stekne višu poziciju bez davanja sebe muškarcima, što nisam htjela - kaže Barbara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First name Barbie Last name Doll 👱🏻‍♀️💕

Objavu dijeli Barbara Luna Sipos (@baedollbarbie)

Sada se Barbara nada da će pronaći miža s kojim će zauvijek ostati i kaže da nema problema s privlačenjem muškaraca zahvaljujući svom Barbie izgledu te objašnjava:

- Najpozitivnija stvar u mom izgledu je to što više izgledam kao lutka, više muškaraca privlačim i imam više prilika. Muškarci vole moj izgled. Neki muškarci zatvorenog uma koji nisu samopouzdani ne žele izlaziti sa mnom, što je u redu. Volim otvorene ljude i volim ih impresionirati i pokazati im da nisam samo djevojka bez mozga, ali mi je teško natjerati ljude da me shvate ozbiljno - ispričala je Barbara. 

Dariju mutlipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Komentara 1

DU
Deleted user
07:46 11.07.2020.

Mađarka,pa koji si TI pravopisac??????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije