Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ovo očekivala

Ismijavala ga na spoju zbog načina koji je jeo salatu pa napali nju: 'Bezobrazno i nepristojno...'

TikTok
21.01.2022.
u 12:30

Na prvi spoj otišli su u restoran na večeru, a ona je brzo ostala šokirana njegovim načinom jedenja.

Prvi spojevi su uvijek zanimljivo iskustvo – neki mogu biti sjajni, dok neki mogu biti potpuni promašaj. Jedna djevojka tako je doživjela loš spoj kada je otišla u restoran s nepoznatim muškarcem, a, kako piše Mirror, njegove prehrambene navike su je u potpunosti šokirale.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

Sydney Kinney veselila se svom spoju s tipom kojeg je upoznala na Tinderu i činilo se da sve ide dobro dok nije došlo vrijeme za jelo glavno jelo. Dok je uživala u svom jelu, pogledala je preko stola i vidjela svog partnera kako salatu – jede rukama.

Na svom TikToku podijelila je video u kojem je pokazala muškarca dok je jeo te objasnila: "Upoznala sam ovog dečka na Tinderu i odlučila otići s njim na spoj. Ovako je jeo salatu.”

@sydkinnn

What is up with Tinder guys ???

♬ original sound - Sydney Kinney

Od objave video prikupio nekoliko tisuća komentara, od kojih su mnogi bili šokirani kad su ga vidjeli kako jede prstima, "Prekinula sam s dečkom jer je moje dijete jelo bolje od njega”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “On ne jede, on trpa u sebe. Doviđenja!”

Međutim, brojni drugi korisnici stali su u obranu muškarca te smatrali kako je Sydney zapravo bila problem na spoju. “On je samo bio svoj! Uostalom, neke kulture hranu jedu prstima”, komentirao je jedan korisnik.

"Ovo je bezobrazno i nepristojno! Ne znaš kakva su njegova uvjerenja i kako je odgajan, a ismijavaš ga na društvenim mrežama", glasio je jedan komentar.

Pustili mačku video vjeverice, a on napao zaslon i odmah požalio!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije