Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trebate promjenu

Imate li samopouzdanja? Evo kako to utječe na vašu vezu

žena
Foto: Thinkstock
24.03.2014.
u 15:28

Bit ćete sposobniji da se suočite sa situacijom ako se zaista dobro osjećate u svojoj koži

Kada vaše samopouzdanje s vremenom padne, velike su šanse da ćete postati još osjetljiviji na svaku gestu vašeg partnera.

To vas može uvesti u ekstremnu fazu u kojoj će vam se sve ono što on kaže ili napravi činiti tragičnim i neprihvatljivim, a vi ćete postati depresivni i zahtjevni. Takvo ponašanje sigurno će zbuniti vašeg partnera i još više ga udalji od vas - natjerati ga da se povuče. Bit ćete sposobniji da se suočite sa situacijom ako se zaista dobro osjećate u svojoj koži.

Ako niste poklanjali sebi pažnju neko vrijeme, počnite odmah - promijenite frizuru, način šminkanja, stil odijevanja, kupite sebi neku lijepu sitnicu... Partner će vas sigurno početi gledati na drugi način i to će ponovno zapaliti iskru strasti. No osnovna svrha ove transformacije jest to što ćete povratiti sigurnost u sebe, a zbog toga će i partner promijeniti način na koji vas doživljava.

>>Gola istina: Žene se boje inicirati seks, a muškarci žude baš za tim

>>Evo kada treba potražiti pomoć u vezi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije