Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekonvencionalna veza

Ima pet žena i svi žive zajedno: 'Ne želimo drugog muškarca u životu, sretne smo što dijelimo jednog'

TikTok
11.06.2024.
u 13:30

Supruge su rekle da je poliamorija odličan izbor za muškarce koji stalno varaju ili skaču iz veze u vezu

Obitelj Barrett sastoji se od jednog muža i pet žena koji su u poliamornoj vezi. Za razliku od veze u kojoj su tri osobe, žene su u vezi samo sa svojim mužem, a ne jedna s drugom i nazivaju se "sestre supruge". Velika obitelj živi zajedno, uključujući i desetoro djece, koju sve supruge zajedno odgajaju, piše The Sun.

Unatoč tome što moraju dijeliti muža, supruge Barrett nisu ljubomorne jedna na drugu, a često na društvenim mrežama snimaju videa u kojima se hvale svojom nekonvencionalnom vezom. U jednom videu njihov je muž pokazao kako je svaka od njih pet različita.

@nextgenbarrett I wouldn’t trade them for no one 🖤🖤🖤🖤🖤 #polyamory #poly #sisterwives #polylove #sisterwivestiktok #polygamy #polyfamily ♬ original sound - 🤍🥥S•phia🐚🍨

Prvu suprugu opisao je kao svoju "poslovnu djevojku" te ju je u videu na brzinu poljubio dok je pokazivala svoje elegantno odijelo s hlačama. Sljedeća žena njegova je "sportska cura" s kojom igra igrice poput američkog nogometa. Supruga broj tri je "djevojka za maženje" uz koju se voli ušuškati noću. Njegova četvrta žena njegova je "rockstar bae" koja se oblači u mini suknje i kratke topiće. Na kraju, žena broj pet njegova je posebna žena, koju naziva onom za koju zna da će uvijek biti uz njega. 

VEZANI ČLANCI:

Supruge su rekle da je poliamorija odličan izbor za muškarce koji stalno varaju ili skaču iz veze u vezu. Dodale su kako ne žele drugog muškarca u svojem životu, a sretne su što dijele samo jednog. Video, koji je objavljen pod korisničkim imenom @nextgenbarrett, vjerojatno je ostavio mnoge ljude otvorenih usta jer je prikupio više od 7,5 milijuna pregleda.

Korisnici TikToka u komentarima videa podijelili su svoja razmišljanja. Jedna osoba napisala je: "One su kao Spice Girls!" Druga osoba je komentirala: "Zaprepašten sam". Treća osoba je dodala: "Ja osobno ne bih mogla podijeliti svog muškarca, ali izgledate tako sretno!

"Nadam se da se lijepo ponaša prema svima njima", komentirao je još netko. "Jedva imam vremena za svoju jednu ženu", dodao je zbunjeni muškarac. 

Suprugu je pronašla djevojku koja izgleda poput nje: "To nam je spasilo brak!"

Komentara 3

Avatar Behemot
Behemot
16:05 12.06.2024.

Čim su rekle da lik voli šarati i da im je napravio 10-ero djece znalo se da je crnac.

MO
montello
09:26 12.06.2024.

ovaj u haremu sta ako počnu svade

MI
mike67
14:34 11.06.2024.

Nadam se da se lijepo ponaša prema svima njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije