Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Horor u stvarnom životu: Usvojili 6-godišnje dijete, pa se uspostavilo da ima 22 godine i želi ih ubiti!

Kristine i njezin bivši muž Michael Barnett optuženi su da su napustili svoju posvojenu kćer Nataliju kada je imala devet godina u stanu u Indiani, a priča je malo drukčija. Natalia zapravo navodno sada ima oko 30 godina i htjela je cijelo vrijeme ubiti svoje roditelje.
24. rujna 2019. u 14:17 9 komentara 170862 prikaza
Foto: Screenshot

Kristine i Michael Barnett udomili su 2010. godine Nataliju Grace, rodom iz Ukrajine, kada je navodno imala samo šest godina, a ubrzo su doznali kako je riječ o odrasloj osobi koja ima dvarfizam (osobe niskog rasta s poteškoćama u hodanju) i koja je sociopat. Država Indiana roditelje je ove godine osudila za zlostavljanje djeteta, a mama je za Daily Mail otkrila pravu istinu.

CURA ILI DEČKO? "Naše dijete samo će odlučiti kojeg je spola, a jedina osoba koja zna kojeg je spola jest – baka"

Tvrdi da su prave žrtve ona i njezin muž jer ih je kći cijelo vrijeme maltretirala i prijetila da će ih izbosti u snu. 

 | Autor : Screenshot Youtube Foto: Screenshot Youtube

"Stajala je iznad nas za vrijeme spavanja. Morali smo sakriti sve oštre predmete. Mediji kažu da sam ja zlostavljala dijete, ali ona nije dijete. Natalia je žena. Doktori su potvrdili da je mentalno nestabilna", rekla je Kristine i dodala kako je radila mnogo neobičnih stvari, kao što je iskakanje iz automobila koji je bio u pokretu, a također ih je pokušala otrovati izbjeljivačem, piše Lad Bible. 

Ponašala se prema njoj kao da joj je biološka kćer. "Natalia je bila jako nervozna kada smo je udomili. Vidjelo se da prolazi kroz teško razdoblje. Nismo primijetili da ne može hodati jer to nije bilo navedeno u papirima za usvajanje.  Neobičan slučaj Trudnica jede samo voće, a nada se da će iste prehrambene navike imati i njezino dijete

Primijetili su da ima nešto drukčiji vokabular jer se izražavala puno odraslije od nekoga tko bi trebao imati samo šest godina. Družila se sa starijima od sebe, a djeca u školi su je živcirala. Nakon razgovora s doktorom i provedenih testova doznali su da ima barem 14 godina. Godine 2012. obitelj je legalno ispravila njezinu dob kako bi mogla dobiti skrb za odrasle. Tako je u dokumentima suda zapisano da Natalia ima 22 godine, dok je u državnim dokumentima i dalje imala samo 11. Obitelj ju je potom smjestila u stan i pomogla oko svega te su se ponudili da će joj platiti fakultet. Preselili su se u Kanadu bez nje, a Natalia je ostala sama. 

Pogledajte cijelu priču u videu: 

Država Indiana roditelje je optužila da su napustili svoju kćer. Iako izgleda kao da je jako mlada, imala je 22 godine, a sada joj je oko 30.

 | Autor : Screenshot Tippecanoe County Sherif's office Foto: Screenshot Tippecanoe County Sherif's office

"Cijelo vrijeme surađujem. Država Indiana me optužuje za zločin protiv djeteta iako je država nekoliko puta utvrdila kako je riječ o odrasloj osobi. Strašno je da su nas ovako optužili." Sada su bivši supružnici pušteni na slobodu uz novčanu kaznu. 

 | Autor : Screenshot Tippecanoe County Sherif's office Foto: Screenshot Tippecanoe County Sherif's office

Ovaj slučaj i dalje se istražuje jer je mnogo toga ostalo nejasno.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Lolo Jones
IZNENAĐUJUĆI PROBLEM
Slavna ljepotica (37) priznala da je djevica, a onda se dogodilo nešto što nije očekivala
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima