Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4 prijedloga

Idete na godišnji, a mrzite putovati? Skratite si vrijeme s nekom od ovih igara!

Shutterstock
29.06.2022.
u 07:00

Od pričanja priča do pogađanja filmova i pjesama, ove će vam igrice pomoći da vožnja ne traje predugo...

Neke su igrice možda dok ste bili dijete mogle vašu pažnju okupirati i na nekoliko sati, no odraslima čak ni kad idu na odmor nije tako lako okupirati misli i navesti ih da se 'isključe' i zaborave na sve drugo; zato portal Real Simple donosi četiri prijedloga za igre koje vas mogu zabaviti za vrijeme putovanja i s kojima 'nećete ni trepnuti', a već ćete stići na odredište...

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion

1/32

Izmišljeno ili istinito

Zamislite ovo kao natjecanje u tome tko bolje izmišlja; jedan igrač priča zanimljivu priču iz svoje prošlosti, a kad završi drugi trebaju pogoditi je li se to stvarno dogodilo ili je izmišljeno. Svaki igrač može dobiti i po do dva pitanja koja mu mogu pomoći, a koje može iskoristiti prije ili nakon pričanja priče.

Svaki pogodak nosi dva boda, a igra se dok netko ne sakupi deset bodova, odnosno pet pobjeda. 

Putni Scrabble

Igra uključuje pronalaženje registarskih pločica s nasumičnim slovima i stvaranje riječi od njih, no umjesto da se izmjenjujete, samo vičite kad ugledate tablicu sa zadanim slovima.

Drugi vas mogu dodatno izazvati tako da smisle dužu riječ koja počinje na ta dva slova, a možete imati pravilo da slova samo moraju biti na tablici ili da moraju biti napisana određenim redoslijedom; pa je puno teže smisliti riječ.

Pogodi film

Ova igra odlično funkcionira dok ste zarobljeni u automobilu, a možete je igrati i doma. Jedan smisli na film, a zatim objasni radnju tako da iznese točne činjenice ali jako loše (za inspiraciju pogledajte #ExplainaFilmPlotBadly.)

Drugi pogađaju koji je film i ako je točno, dobiju jedan bod, a ako ne, kazneni poen.

Radio rulet

Namjestite radio na svoju omiljenu frekvenciju i pustite da pjesma svira 15 sekundi. Druga osoba mora navesti izvođača i naziv pjesme, a dobije po bod za jedno i za drugo (tako može dobiti i samo jedan bod, ako npr. zna koja je pjesma, ali ne i tko pjeva). 

Uvedite i bonus bod za naziv albuma, a pobjeđuje prvi koji sakupi 30 bodova.

Kako se riješiti muha u domu za vrijeme ljetnih vrućina?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije