Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika obitelj

Mama (47) rodila 10. dijete: 'Svi mi govore da sam prestara i da sam uništila našu obitelj!'

TikTok
28.06.2022.
u 09:30

Stone je rođen u siječnju ove godine, kad je već mislila da je odavno završila s trudnoćama i porodima, no velika je radost cijeloj obitelji

Većini roditelja nakon što im djeca odrastu počinje nedostajati novorođenče u kući, a kako piše The Sun, jedna je majka desetoro djece otkrila kako je mislila da je sa djecom i rađanjem završila zauvijek; a onda je dobila bebu u 47. godini.

Amerikanka Janel iz Utaha podijelila je  TikTok video u kojem je pokazala fotografiju svoje velike obitelji – sa šest sinova i četiri kćeri u dobi od pet mjeseci do čak 28 godina. 

@happiness10timesover Welcome to the family baby Stone!❤️#baby #babyboy #bigfamily #momsoftiktok #fyp ♬ original sound - 🧛🏻‍♀️

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Njeno je posljednje dijete Stone rođeno u siječnju ove godine, a iako su sva njena djeca oduševljena malenim bratom, mnogi korisnici društvenih mreža vide negativne strane tolike razlike u godinama. Njen je video naime brzo postao viralan i skupio je više od tri milijuna pregleda, ali je izazvao i brojne negativne komentare.

"Suosjećam s tvojom starijom djecom. Zaglavili su u brizi o mlađoj djeci”, komentirao je jedan, dok je jedna korisnica dodala:  "Apsolutno nije pošteno prema starijima!"

"Čestitamo! Djeca su nevjerojatan blagoslov”, komentirala je jedna korisnica, a druga je dodala: "Mama me imala u 46. godini! Čestitam!" 

Ljeti se najradije tuširate hladnom vodom? Više će vas rashladiti topla kupka, kažu stručnjaci:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:26 01.07.2022.

Izgleda da bi neki osim prava "raspolaganja svojim tijelom", htjeli raspolagati i tuđim tijelom i izborom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije