Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuni promašaj

Htjela je jednostavnu manikuru, no rezultat je šokirao mnoge: 'Nisi to uopće trebala platiti!''

Tik Tok
02.02.2023.
u 12:30

Mulanana je otkrila da je željela jednostavne, bijele nokte, ali ostala je zapanjena kada je shvatila da je kozmetičarka imala druge ideje

Jedna žena ispričala je da je otišla u salon za nokte na jednostavnu manikuru, no ostala je šokirana s krajnjim rezultatom. Naime, korisnica Tiktoka, Mulanana, u videu je objasnila svoju situaciju s noktima, a mnogi korisnici poručili su joj da to nije niti trebala platiti, piše The Sun.

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik!

1/5

Mulanana je otkrila da je željela jednostavne, bijele nokte, ali ostala je zapanjena kada je shvatila da je kozmetičarka imala druge ideje. Moglo bi se reći da joj nokti nisu bili ni blizu tako lijepi kako se nadala. Umjesto vrlo urednih i šik, Mulananini nokti bili su neuredni. Osim toga, nisu bili oblika koji je ona željela, i bili su puno kraći nego što je ona to zamislila. No, kozmetičarka nije čak niti pogodila nijansu bijele boje kakvu je Mulanana tražila. 

Umjesto toga, dobila je bijeli lak oko zanoktica i nejednaki sloj laka na noktima. Podijelila je svoj video uz natpis: "Nisam znala da može zabrljati nešto tako jednostavno." Mulanana je potvrdila da je svoju manikuru platila 55 dolara (oko 51,18 eura), no korisnici TikToka ostali su u potpunom šoku da je nokte zapravo platila.

@mulanana

I didnt know she could mess up something so simple😩

♬ original sound - Kneely_Knight

Njezin video očito je šokirao mnoge jer je vrlo brzo skupio nevjerojatnih 3,8 milijuna pregleda. Korisnici društvenih medija ostali su zaprepašteni Mulananinim noktima i odlučili su to i izraziti u komentarima. 

- Ovo je trebalo biti tako jednostavno. Uopće nema izgovora - napisala je jedna korisnica.

- Odbila bih ovo platiti, kao da ih je jednogodišnje dijete radilo - dodala je druga korisnica. 

Mnogi drugi su se šalili na račun Mulananinih noktiju, te ih usporedili s brojnim stvarima na koje su ih podsjetili.

"Izgleda kao da imaš pastu za zube na noktima, komentirala je jedna osoba, a druga je dodala: "Rekla bih da je to glazura za tortu."

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije