Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što naručiti na spoju?

Hrana koju odaberete u restoranu mogla bi odbiti osobu s kojom ste na spoju - osobito jedno popularno riblje jelo

Shuttershock
03.03.2023.
u 10:30

Kada je riječ o spojevima, postoji mnogo izbora koje trebate napraviti, od toga što ćete odjenuti do vrste mjesta na koje biste trebali ići, ali ispada da hrana koju jedete također može utjecati na vaš uspjeh.

Odabir hrane na prvom spoju govori više o vama nego što ste mislili. Svakako bi ste trebali izbjegavati neurednu hranu poput špageta koje je teško jesti bez da se cijeli ne zaprljate ili hranu prepunu češnjaka koja bi mogla odbiti osobu s kojom ste na spoju ako će doći do poljupca. Kada ste u ranoj fazi veze, od presudne je važnosti koliko ste kompatibilni, ali tu također važnu ulogu igra i hrana koju volite, prenosi Mirror.  

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

Čak 60% ljudi smatra da je isti ukus za hranu važniji od sličnih glazbenih preferencija ili političkih stavova. Istraživanje koje je Taster proveo u Velikoj Britaniji pokazalo je da će svaki šesti Britanac prekinuti spoj ako mu se ne sviđa izbor hrane osobe s kojom je na spoju. Takozvana 'muka' je pojava u kojoj ćete iznenada otkriti da vas vaš partner više ne privlači i ništa nije ni preveliko ni premalo da bi to izazvalo. Tako, ovu pojavu može izazvati i odabir hrane u restoranu.

Istraživanje je pokazalo da je hrana koja najviše izaziva mučninu masni kebab, a više od trećine ispitanika smatra da bi upravo on bio razlog zašto prekinuti spoj. Ben Warran, voditelj odjela inovacija u tvrtki Out Fry, rekao je: „Glazba se dugo smatrala jezikom ljubavi, pa je fascinantno otkriti da je hrana čarobni sastojak svake velike romanse. Ali, također je jasno da su jelo i izlasci minsko polje u kojima se može biti teško kretati“.

Drugo jelo koje je okarakterizirano kao najmanje privlačno na spojevima je sushi. Većina je ispitanika rekla kako je ovo jedno od najgorih jela koje netko može naručiti u restoranu. Važnu ulogu igraju i umaci, pa je tako senf najmanje poželjan umak jer njegova žuta boja mnogima izaziva mučninu. Također, više od polovice ispitanika izbacilo bi umake od češnjaka na spojevima, pogotovo ako se nadaju poljupcu na kraju večeri. Sličan princip vrijedi i za ljuti umak, čili i Srirachu, koji su zauzeli treće, četvrto i peto mjesto na popisu najnepoželjnijih umaka.

Dakle, prema ovom istraživanju, svi bi trebali malo pripaziti na hranu koju naručujemo u restoranima ako želimo impresionirati osobu s kojom smo na spoju. Ali, na kraju, bitno je da naručimo ono što mi najviše volimo i uživamo u svakome jelu jer ako ste na spoju s pravom osobom, ona će prihvatiti sve vaše mane i vrline.

Ne vole biti u vezi: Ovi horoskopski znakovi najsretniji su kao samci

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:37 03.03.2023.

Ipak biram vegansku hranu😉😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije