Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hisense donosi najbolje tehnologije zaslona u vaš svakodnevni život

Hisense
Foto: Hisense
1/5
15.01.2024.
u 10:30

Na sajmu CES 2024 u Las Vegasu, Hisense je predstavio niz kućanskih uređaja povezanih s pametnom platformom ConnectLife i operativnim sustavom VIDAA TV, koji mijenja način na koji potrošači koriste svoje domove. Bilo da se radi o ULED X televizorima ili pametnim zaslonima u kuhinji, Hisense Smart Home neprimjetno povezuje tehnologiju s dnevnim potrebama korisnika.

Približavanje tehnologije svakodnevnom životu

CES 2024 – je najveći tehnološki događaj na svijetu, i ove je godine u Las Vegas privukao tisuće posjetitelja koji su prošlog tjedna imali priliku upoznati se s najnovijim trendovima na području potrošačke elektronike. Sajam je predstavio vodeće tehnološke i startup tvrtke te programere koji otkrivaju svoje najnovije proizvode, od pametnih uređaja i automobila do naprednih digitalnih rješenja. Među izlagačima je i Hisense koji je predstavio nove proizvode i viziju brenda te prezentirao nove zaslonske tehnologije.

Foto: Hisense

David Gold, predsjednik Hisense Americas, sažeo je Hisenseovo opredjeljenje da bude bliži korisniku u različitim scenarijima svakodnevnog života tijekom svog uvodnog govora: “Hisense nije samo proizvođač zaslona. Radi se o stvaranju različitih korisničkih scenarija, a naša je predanost približiti svijet integracijom tehnologije zaslona u svakodnevni život i ponudom iskustava koja nadilaze zaslon i postaju dio priče koju živite."

Revolucionarni koncept za poboljšanje kućne zabave

Na CES-u 2024., Hisense je prikazao inovacije s različitim primjerima slučajeva upotrebe proizvoda i novih tehnologija, s fokusom na revolucionarnu lasersku TV tehnologiju, vrhunske ULED televizore i platformu pametnih kućanskih uređaja ConnectLife s operativnim sustavom VIDAA TV.

Foto: Hisense

Hisense ULED serija zadovoljava potrebe potrošača za kvalitetom, performansama i vrijednošću. Mini LED tehnologija također je uključena u liniju vrhunskih televizora, redefinirajući kućnu zabavu pružajući razna rješenja za sve članove obitelji. Ostali proizvodi koje Hisense predstavlja na sajmu su novi 8K Sonic Screen Laser TV, Ultra Black Screen TV i TriChroma laserska tehnologija s novom funkcijom Dynamic Light Steering.


Uz kupnju odabranih modela Hisense televizora do 31.01.2024. ostvarite 2+3 godine produžene garancije. Da biste ostvarili pravo na petogodišnje jamstvo nužno je registrirati uređaj u roku od 30 dana od datuma kupnje koji se nalazi na računu.


O Hisense-u

Poslujući u više od 160 zemalja diljem svijeta putem 66 prekomorskih kompanija, s 34 industrijska parka i 25 centara za istraživanje i razvoj, Grupa Hisense doživjela je ogroman rast u proteklom desetljeću i nastavlja koristiti tehnologije zaslona za podršku potrebama potrošača. Hisensov doseg proteže se daleko izvan doma i na brojne aspekte svakodnevnog života: urede, učionice, bolnice, stadione, vozila, kako fizički tako i kroz impresivna rješenja proširene i virtualne stvarnosti (AR/VR).

Foto: Hisense

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije