Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vječna dvojba

Guza ili grudi? Što se muškarcima više sviđa?

seksi guza
Foto: Thinkstock
1/2
18.03.2014.
u 19:44

Oblo, podignuto i zategnuto simbolizira mladost

Kada je u jednoj anketi muškarcima postavljeno pitanje "grudi ili guza", mnogo njih bilo je prilično neodlučno.

Što su pokazali i rezultati – 51 posto za grudi, 49 posto za stražnjicu.

Zašto je to toliko komplicirano pitanje za njih?

Vjerojatno zato što novi moderan oblik grudi podsjeća na drugi, podjednako erotičan i “seksualiziran” dio tijela – stražnjicu. Postoji prirodna, urođena i primarna muška reakcija na to.

Međutim, u prirodi ne postoje grudi koje imaju oblik guze i nijedna žena tu ne može ništa bez upotrebe “push-up” grudnjaka ili ugradnje implantata. Zapravo, kada pacijentica zahtijeva tako naglašene obline, kirurg mora spojiti dojke neprirodno jednu uz drugu.

Prirodne obline (ili naglašen oblik i linija) kod sisavaca su uočljive samo na stražnjici. Zato mnogi stručnjaci tvrde da je današnji trend estetske kirurgije i drugih “pomagala” u ljepoti tijela zasnovan na ideji “kopiranja” izgleda stražnjeg dijela tijela na prednjoj strani.

Stopala i linija tijela od ramena prema stopalima, s naglaskom na dijelu ispod pazuha, također izazivaju isti primarni efekt. Oblo, podignuto i zategnuto također simbolizira mladost. I, jesu li implantati pretjerivanje?! Apsolutno! Ali, otkad to moda nije pretjerivanje?

>>Evo zašto se loši muškarci događaju dobrim ženama

>>Na prvi pogled, dobar plijen? Ovo su 4 tipa frajera koje treba izbjegavati

Komentara 3

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
20:17 18.03.2014.

Guzan je glavni.

SO
Soljženicin
21:54 18.03.2014.

Uhhhhh.... oboje, ne mogu se odlučiti.

RA
razer
20:52 18.03.2014.

Hm... pa mozda guza. Pogotovo ako se radi odozada :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije