Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Garden Mall obilježio četvrti rođendan uz udrugu 'Kišni čovjek'

Garden Mall, (1)
Foto: Garden Mall
1/7
PR
Autor
PR članak
26.09.2013.
u 11:05

U rođendanskom veselju, pjesmi i plesu pridružili su nam se Sanja Doležal i Novi Fosili, Ivan Zak i Branka Delić, ovogodišnje zvijezde rođendanskog koncertra Garden Malla koji će se održati 27.09. i 28.09.2013. na krovu Dubrave.

Mi smo Garden Mall, mjesto gdje svaka dobra priča počinje, a naša dobra priča počinje u našem susjedstvu. Povodom četvrtog rođendana najpopularnijeg trgovačkog centra u Dubravi, 24.09.2013. u  Garden Mallu našim vjernim posjetiteljima  servirali smo kremastu rođendansku tortu  slastičarnice Horak. Tortu smo dodatno zasladili druženjem, razgovorom  i postavljanjem pitanja učenicima Centra za autizam Zagreb i time osvjestili javnost o problemima,  potrebama ali i radostima i kreativnim postignućima djece i osoba s autizom.

U rođendanskom veselju, pjesmi i plesu pridružili su nam se Sanja Doležal i Novi Fosili, Ivan Zak i Branka Delić, ovogodišnje zvijezde rođendanskog koncertra Garden Malla koji će se održati 27.09. i 28.09.2013. na krovu Dubrave. Za naše susjedstvo kažu da je najjače kad je najpotrebnije, stoga sve susjede pozivamo na opću mobilizaciju 28.09.2013. u 16.00h, potrebno nam je 750 „malih“ ljudi za veliku fotografiju koji će ući u povijest kao sudionici prve milenijske fotografije  na zagrebačkom istoku,  te prve fotografije s temom posvećenom autizmu.

Podržimo naše susjede i sugrađane u očekivanju izgradnje prvog namjenskog školskog objekta (projekt  Oporovec jug) u Zagrebu i Hrvatskoj. Svojim tijelima prikazat ćemo simbol Centra za autizam Zagreb – puzle u tri nijanse plave boje.

Veselimo se Vašem dolasku!  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?