Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa kosa

Friziranje kod kuće ne mora biti komplicirano. Pogledajte kako 'dobiti' ovakvu frizuru

Frizura
Foto: screenshot/youtube
1/2
06.12.2013.
u 15:45

Potreban vam je električni uvijač za kosu, no ako ga nemate ne očajavajte. Možete se poslužiti i velikim uvijačima

Ne morate ići kod frizera da biste imale frizuru poput holivudskih zvijezda. Duga kosa lako će "oživjeti" i kod kuće. Potreban vam je električni uvijač za kosu, no ako ga nemate ne očajavajte. Možete se poslužiti velikim uvijačima, ali će vam trebati nešto više vremena da isti rezultat.

Ne zaboravite voditi računa o zdravlju vaše kose. Možete na vlažnu i opranu kosu nanijeti arganovo ulje ili ulje makadamije koje dubinski hidratizira i obnavlja kosu, posebice ako ju često fenirate. Ulje možete nanijeti nakon svakog pranja, a kosa će se nahraniti i regenerirati bez ikakvih tragova "masnoće".

>>Ovo možete napraviti sami kod kuće za zdravu i sjajnu kosu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije