Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Fotografije zapalile internet: Ne, ovo mi nije cura...

15.05.2017.
u 09:20

Žena koja mladića drži za ruku, uskoro će napuniti 50 godina...

Nekoliko slika zapalilo je društvene mreže. Fotografije pokazuju mladog dečka i djevojku koji šeću ulicama držeći se za ruke ili zagrljeni. Gotovo svi su uvjereni da se radi o mladom ljubavnom paru, no u velikoj su zabludi – par sa slike nisu cura i dečko, već mama i sin. Lui Yelin iz kineske provincije Henan napunit će uskoro 50 godina, ali nitko joj ne bi dao više od 25.

– Osjećam se kao da imam 15 – otkrila je medijima Lui koja je nekada radila kao knjižničarka. Nitko joj, kaže, ne vjeruje kad ih sretne na ulici da je taj dečko njezin 22-godišnji sin. Otkrila je Lui i tajnu svog mladolikog izgleda.

– Ako se dovoljno ne znojiš, ne možeš ni dobro izgledati – kaže Lui otkrivši da svakodnevno dugo pliva u lokalnom jezeru. Najradije se, kaže, baca u vodu zimi kada se temperatura zraka spusti do 2 Celzijeva stupnja.

– Vježbat ću dok god mi to zdravlje bude dopuštalo – kazala je Lui dodajući da kozmetiku rijetko koristi.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
18:39 15.05.2017.

sexy zenska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije