Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Fitnes model i trener otkrio vježbe koje će vam pomoći da budete izdržljiviji u krevetu

TikTok/patrick_toechterle
24.08.2021.
u 23:32

U svom je videu Toechterle pratiteljima poručio da što češće izvode vježbe osmišljene za bolju pokretljivosti kukova, jer pobošavaju izdržljivost i pokretljivost tijekom seksa

Fitnes model i trener Patrick Toechterle izazvao je 'buru komentara' na TikToku sa svojim vježbama za koje tvrdi da pomažu poboljšati izvedbu u spavaćoj sobi.

Britanac Toechterle često na društvenim mrežama objavljuje razne vježbe i fitness savjete, a za ove je tvrdi da u seksu poboljšavaju - snagu i izdržljivost.

Bila je Kraljica svijeta, ljubila je Ivaniševića, a danas je profesorica koja obara s nogu u šestom desetljeću

1/7

U svom je videu Toechterle pratiteljima poručio da za bolji seks što češće izvode vježbe osmišljene za bolju pokretljivosti kukova...

@patrick_toechterle

Erot*c EXPERIENCE 🔞🔥 ##fy ##fyp ##foryou ##foryoupage ##ukfit ##uktiktok ##ukfitfam ##onlinecoach ##ukfitness ##fittok ##hipmobilityexercise ##workouttips ##uk

♬ Bad Habits - Ed Sheeran

U prvoj vježbi Toechterle leži na prsima licem prema dolje pomičući koljeno unatrag pod kutom od 90 stupnjeva, a zatim prema van kako bi ga 'otvorio'.

Drugu vježbu radi u sjedećem položaju s jednom nogom savijenom ispod sebe, a zatim se pomiče prema gore tako da mu druga noga ide naprijed u iskorak.

Treća i zadnja vježba zove se 'istezanje', a u njoj je Toechterle na koljenima, pridržavajući se rukama o pod, pa nogu ispruži u stranu da 'zarotira' kuk.

@patrick_toechterle

🔥💦 ##fy ##fyp ##foryou ##foryoupage ##fituk ##ukfit ##fittok ##tips ##fitnesstips ##ukfitfam ##onlinecoach ##onlinecoaching ##fitnesscoach ##fitcoach ##fitboy ##uk

♬ Bad Habits - Ed Sheeran

Ako vjerujete ovom fitness treneru, pogledajte i njegov video sa 'savjetima za bolji seksualni život' u kojem preporučuje redovitu aktivnost, smanjenje stresa, zdravu prehranu, redovito sunčanje i odbacivanje nezdravih životnih navika, prenosi Metro.

Darko (30) hoda na žici 20 metara iznad Korane: Prebacuje se okolo, osmjehuje i maše turistima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije