Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hotel Dunav u Iloku

Fiš bez kosti? Moguće je

DAVOR JAVOROVIĆ, MARKO MRKONJIĆ/PIXSELL, PRIVATNI ARHIV
02.11.2020.
u 14:06

Hotelski restoran prvi je u ovom dijelu Hrvatske dobio Michelinovu preporuku.

Nakon što posjetite Muzej vučedolske kulture, jedan od najatraktivnijih muzeja koji se nalazi pet kilometara istočno od središta Vukovara, preporučujemo da put nastavite dalje prema Iloku, posebno ako ste gurman i vinoljubac. Tamo se nalazi poznati hotel Dunav. Osim što je prvi ponudio odličan fiš bez kosti, prvi je u ovom dijelu Hrvatske dobio i Michelinovu preporuku. Bit će vam jasno zašto kušate li bilo koje jelo u hotelskom restoranu, sljubljeno s odličnim srijemskim vinima.

Foto: DAVOR JAVOROVIĆ, MARKO MRKONJIĆ/PIXSELL, PRIVATNI ARHIV

– Jela govore više od riječi, a naša je misija da vas usrećimo hranom – skromno kaže Željka Kovčalija, vlasnica ovog obiteljskog hotela, kada smo je upitali u čemu je tajna njihove kuhinje. Ne moramo posebno isticati da je unatoč Michelinu hotel Dunav povoljniji od sličnih restorana u ostatku Hrvatske, a ako prenoćite u jednoj od 15 soba, isplati se probuditi prije svitanja i dočekati najljepši izlazak sunca, jer upravo u Iloku sunce se najprije pojavljuje na hrvatskom horizontu. Zanimaju vas cijene? Za smještaj u apartmanu izdvojit ćete 750 kuna po noćenju, u jednokrevetnoj sobi 300 kuna po noćenju, a primjerice za vrhunski fiš bez kosti samo sedamdesetak kuna.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije