Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se?

Evo zašto žene sve češće imaju kratku kosu

Lijepa žena
Foto: Thinkstock
11.03.2014.
u 07:29

Gusta valovita kosa može izgledati vrlo dobro u kratkoj bob frizuri ili dužini do ramena

Muškarci se pretežno slažu u jednome: duga kosa je lijepa kosa. No, posljednjih godina trend kratke kose uzeo je sve više zamaha. Nerijetko je upravo kratka kosa mnogo seksipilnija nego duga, samo je potrebno znatio "kako je nositi". Ovo su neki od razloga zašto se žene češće odlučuju skratiti svoje duge vlasi...

Lakše oblikovanje

Ženama često nedostaje sati u danu pa je kratka kosa jedan od prvih koraka u planiranju kako uštedjeti vrijeme. Ako ste se odlučili na taj korak, kopirajte kraljevski stil prelijepe Charlotte Casiraghi. Bitno je da ne dopustite da vaš tip kose utječe na izbor frizure. Gusta valovita kosa može izgledati vrlo dobro u kratkoj bob frizuri ili dužini do ramena. Ovakva tekstura kose, uz odgovarajuću tehniku oblikovanja pjenom, dobiva moderniji izgled nego kad se suši sušilom.

Potrebna vam je promjena

Lijepa duga, plava, kestenjasta ili crna? Ali vam je dosadila? Skratite kosu do visine ključne kosti. To je odlično rješenje za one koji žele osvježiti vrhove, a nemaju hrabrosti za neku drastičniju promjenu. Olivia Palermo je netko tko savršeno nosi ovu dužinu kose. Riječ je o vrlo zahvalnoj frizuri koja ne zahtijeva previše truda, a može se nositi na razne načine. Ovo može biti presudna činjenica za svaku zauzetu ženu, koja ne želi da joj briga o kosi iziskuje suviše vremena.

>>Želite seksi frizuru? Otkrivamo tajne profesionalaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije