Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao?

Evo zašto je 8 h ujutro najbolje vrijeme za prvi spoj

spoj
Foto: Thinkstock
16.12.2015.
u 08:37

Navikli smo da izlaske i spojeve dogovaramo u večernjim satima. I to po mogućnosti tijekom vikenda. Ali spoj u 8 ujutro?

Ne bi vam palo na pamet... Ne bi ni meni...

Navikli smo da te izlaske i spojeve dogovaramo u večernjim satima. I to po mogućnosti tijekom vikenda. Ali spoj u 8 ujutro? 

Upravo ta ideja, ma koliko se na početku činila neprivlačnom, pokazala se Scottu Powersu kao pogodak "u sridu".  On je za Womens`s Health otkrio zašto je to vrijeme idealno za prvi spoj. 

Manje tjeskobe

Ako ste podložni tjeskobnom raspoloženju, nakon cijelog radnog dana i napetosti kroz koje prolazite, iščekivanje spoja s nekom osobom u večernjim satima može servirati novu dozu stresa. 

Nerijetko ste zasigurno i odgodili neki spoj nakon napornog dana, a ako ga imate ujutro u 8 h, bit ćete opušteni i bez tjeskobe koja vam se inače nakuplja tijekom dana. 

Svježi ste

Dan za mnoge tek započinje. Vjerojatno ste dotada tek popili kavu, otuširali se i pročitali Vecernji.hr.  Spremni ste za početak novog dana i novi spoj. Zar to nije divno?

Ako prođe dobro, još imate ostatak dana

Pravi romantičari odmah bi "zagrizli" na ovo. Ako je vaš jutarnji spoj prošao dobro i dogovorili ste i poželjeli novi susret, imate pred sobom još cijeli dan. Možda ćete izmijeniti pokoju poruku, poziv i "skratiti" dan, posebice ako ste se dogovorili za novi susret u večernjim satima. Ili možda ujutro za doručak?

Ako prođe grozno, dan vam može biti samo bolji

Ne trebate biti posebno optimisti da biste imali ovaj stav. Zaista, ako taj spoj ne bude obećavajući, ostatak dana može biti samo bolji. Iako vam se može činiti da dan nije dobro započeti nečime što može loše završiti, zamislite samo takav završetak dana kada vam vjerojatno preostaje samo otići kući. Tko želi zaokružiti dug dan lošim spojem i razočaranjem?

>>Ova 4 pitanja svakako bi trebali postaviti na prvom spoju 

Komentara 3

DU
Deleted user
12:02 16.12.2015.

Neke djevojke spavaju u 8 sati ujutro. Možda bi bilo bolje u 10:00

AN
Antiša
19:03 18.12.2015.

Kako se mogu objavljivati ovakve gluposti? Da se popuni prostor?

DU
Deleted user
21:29 18.12.2015.

prerano ali stvarno prerano:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije